Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Palfinger PK 41002-EH kraan op een Volvo FM 430 6×2

Hans Bal Handel en Diensten

Voor Hans Bal Handel en Diensten uit Ooltgensplaat hebben wij op een Volvo FM 430 6×2 een Palfinger PK 41002 EH opgebouwd. Op het chassis is een geconstrueerd hulpraam gemonteerd dat in eigen huis is ontworpen. Het hulpraam is voorzien van de nodige versterkingen, wat een grote torsiestijfheid garandeert en resulteert in minder bewegingen wanneer een zware last wordt getild.

De kraan heeft een capaciteit van 1740 kg op vlucht van 16,2 meter en is voorzien van het unieke Palfinger HPSC stabiliteitsbewakingssysteem. Dit systeem ontzorgt de bediener en garandeert dat de kraan maximale capaciteit bij iedere mogelijke afstempeling levert. De steunpoten zijn 180° hydraulisch draaibaar. De componenten aan het chassis hoefden daarom niet verplaatst te worden en er is ruimte overgebleven om een op maat gemaakte RVS-kist met schuiflades te monteren. Het voertuig is voorzien van een schuifschotel die pneumatisch vanuit de cabine vergrendeld wordt.

Palfinger PK 41002-EH

Net achter de cabine is een Palfinger PK 41002-EH (zesvoudig hydraulische uitschuif) gemonteerd. Deze kraan is KTL behandeld, waardoor de kraan voor de langere termijn goed beschermd is tegen weersomstandigheden en corrosie. Voor deze klant hebben wij de kraan voorzien van een AOS actief trillingsdempingsysteem, radiografisch bedienbare steunpoten, twee extra functies naar het einde van de mast door middel van slanggoten en een volledig ledverlichtingspakket.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen