Palfinger PK 27001-Eh autolaadkraan gemonteerd op een Mercedes-Benz Antos

ASK Romein

Bekijk alle foto's (10)
Bekijk alle foto's (10)

Voor ASK Romein uit Roosendaal, zelf een grote actieve speler in de bouw, staalbouw en offshore, hebben wij op een Mercedes Benz Antos 2643 6×2 basis een Palfinger PK 27001-Eh A opgebouwd. 

Op het chassis is een in eigen huis ontworpen en geconstrueerd hulpraam gemonteerd. Deze is voorzien van de nodige versterkingen, wat een grote torsiestijfheid garandeert en wat resulteert in minder bewegingen wanneer er een zware last wordt getild.

Capaciteit

De kraan heeft een capaciteit van 3100 Kg op 8 meter, is verder voorzien van het unieke Palfinger HPSC stabiliteitsbewakingssysteem. Dit systeem ontzorgt de bediener totaal en garandeert dat de maximale capaciteit bij iedere mogelijke afstempeling uit de kraan komt. Hierbij wordt rekening gehouden met optredende drukken in de cilinders van de kraan als de steunpoten. Steunpoten zijn 180° hydraulisch draaibaar. De componenten aan het chassis hoefden daarom niet verplaatst te worden en er is ruimte overgebleven om een op maat gemaakte RVS-kist met schuiflades te monteren.

Uitbreidingen van de PK 27001-Eh

Verder is de kraan voorzien van radiografische bediening met motor-start-stop, toerentalregeling, Palfinger Single Link Plus waardoor de knikmast 15° overstrekbaar wordt, oliekoeler, het exclusieve Palfinger KTL systeem (Kathodische Dompelbad Lakhandeling) en een werklamp op de knikmast. Aan het chassis zijn RVS tandemschermen gemonteerd, RVS uitrekbare askisten en de al eerder beschreven kist met schuiflades.

Wij wensen ASK Romein veel uren en veilige kilometers met deze Palfinger PK 27001-Eh!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Als carrosseriebouwers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Als carrosseriebouwers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Elenbaas projecten

Elenbaas projecten (99)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!