Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Palfinger PK 27001-Eh autolaadkraan gemonteerd op een Mercedes-Benz Antos

ASK Romein

Voor ASK Romein uit Roosendaal, zelf een grote actieve speler in de bouw, staalbouw en offshore, hebben wij op een Mercedes Benz Antos 2643 6×2 basis een Palfinger PK 27001-Eh A opgebouwd. 

Op het chassis is een in eigen huis ontworpen en geconstrueerd hulpraam gemonteerd. Deze is voorzien van de nodige versterkingen, wat een grote torsiestijfheid garandeert en wat resulteert in minder bewegingen wanneer er een zware last wordt getild.

Capaciteit

De kraan heeft een capaciteit van 3100 Kg op 8 meter, is verder voorzien van het unieke Palfinger HPSC stabiliteitsbewakingssysteem. Dit systeem ontzorgt de bediener totaal en garandeert dat de maximale capaciteit bij iedere mogelijke afstempeling uit de kraan komt. Hierbij wordt rekening gehouden met optredende drukken in de cilinders van de kraan als de steunpoten. Steunpoten zijn 180° hydraulisch draaibaar. De componenten aan het chassis hoefden daarom niet verplaatst te worden en er is ruimte overgebleven om een op maat gemaakte RVS-kist met schuiflades te monteren.

Uitbreidingen van de PK 27001-Eh

Verder is de kraan voorzien van radiografische bediening met motor-start-stop, toerentalregeling, Palfinger Single Link Plus waardoor de knikmast 15° overstrekbaar wordt, oliekoeler, het exclusieve Palfinger KTL systeem (Kathodische Dompelbad Lakhandeling) en een werklamp op de knikmast. Aan het chassis zijn RVS tandemschermen gemonteerd, RVS uitrekbare askisten en de al eerder beschreven kist met schuiflades.

Wij wensen ASK Romein veel uren en veilige kilometers met deze Palfinger PK 27001-Eh!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen