Palfinger Epsilon autolaadkraan met Palfinger haakarm type T 26 voor Zandee

Zandee Kloetinge

Bekijk alle foto's (10)
Bekijk alle foto's (10)

Voor Zandee Cultuurtechnische werken, Transport en Gladheidsbestrijding uit Kloetinge hebben wij in samenwerking met AST uit Goes deze mooie opbouw op een Scania 8×4 triple mogen maken. Achter de cabine staat een Palfinger Epsilon Q 170Z 84TI kraan, dit is een kraan die tot de B4 klasse behoord, wat staat voor extreem zware belastingen.

De kraan is voorzien van een hoogzit. Dit geeft een uitstekend zicht geeft over de werkzaamheden, ook de steunpoten zijn vanaf de hoogzit te bedienen. De kraan is uitgevoerd met het door Epsilon gepatenteerde Easy-Fold opvouwsysteem. Met dit systeem kan de kraan in de lucht opgevouwen worden. Het systeem vangt automatisch het dode punt op. Op deze manier heeft u weinig ruimte om de kraan uit of in te vouwen.

Conservering

Op 8 meter heeft de kraan nog een hefcapaciteit van 1850 kilo. De unieke Palfinger Epsilon heeft een KTL-dompelbad ondergaan: dit staat garant voor een beer van een conservering waar u in jaren geen omkijken naar hebt. Verder staat de kraan voor verbluffend snelle en nauwkeurige bewegingen, dit komt onder ander door zijn unieke bouw, geometrie en snelle oliestromen.

Beveiliging

Achter de kraan is een Palfinger haakarm type T 26 met een capaciteit van 26 ton aangebracht. De gemonteerde hydraulische stootbalk zorgt ervoor dat deze geen contact kan maken met de af te zetten container. Uiteraard is de haakarm ook beveiligd tegen foutieve bewegingen. De conservering van het geheel is in eigen huis uitgevoerd.

Wij wensen Zandee vele veilige draaiuren met dit mooie gereedschap toe!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Palfinger projecten

Palfinger projecten (42)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!