Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Opnieuw levering van een open laadbak

P. de Heus en Zonen Groep

Van P. de Heus en Zonen Groep uit Mijnsheerenland kregen wij opnieuw het vertrouwen om een auto met open laadbak te leveren. Een mooi bewijs van de tevredenheid van beide partijen over de samenwerking!

De openlaadbak is zo laag mogelijk opgebouwd en uitgerust met voldoende bindmogelijkheden. Zo zijn aan beide kanten acht bindringen met een capaciteit van 2500 kilo aangebracht. Over het midden van de vloer lopen twee verzonken bindrails. Hieraan kunnen landbouwvoertuigen met kettingen worden verankerd, ook zijn diverse rongpotposities aangebracht. Aan de voorkant is opbergruimte voor de rongen aangebracht. Achter het kopschot is een lier gemonteerd om voertuigen makkelijk op de laadbak te laden. Aan beide kanten van de bak is een RVS gereedschapskist gemonteerd. De gehele carrosserie is door ons geschoopeerd en afgelakt.

Wij wensen P. de Heus & Zonen veel veilige kilometers en draaiuren toe met dit mooie stuk gereedschap!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen