Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Elenbaas Openlaadbak met kraan

Transportbedrijf van der Nol Rockanje

In samenwerking met HYVA en DAF dealer Best Trucks uit Barendrecht hebben wij voor Van der Nol Transport uit Rockanje een fraaie en functionele openlaadbak met kraan mogen bouwen.

We kregen de opdracht om een zo multifunctioneel mogelijke opbouw te ontwikkelen waarin alle hulpstukken en gereedschappen in meegenomen kunnen worden. In die opzet zijn we goed geslaagd. De truck is voorzien van een in het oog springende palenjuk in combinatie met het demontabele juk aan de achterzijde welke achter de cabine is geplaats.

Functioneel

Tussen de kraan en het kopschot is in eigen huis een RVS opberging voor het achterste palenjuk , ladder en brandblusser gerealiseerd. Onder de laadbak zijn alle beschikbare ruimtes opgevuld met verschillende RVS kisten. Deze zijn voorzien van schuiflades of legborden. Om brede lading te kunnen vervoeren zijn door Elenbaas ontwikkelde breedteborden gemonteerd. Deze zijn uitgevoerd in RVS, voorzien van Ledverlichting en tot maximaal 3,5 meter en per 5 cm te verbreden. Voor de stempelplaten zijn bij de stempelpoten RVS opbergingen gemaakt.

In de vloer zijn vier wegklapbare twistlocks gemonteerd voor het transport van een 20ft container. Verder zijn extra ledwerklampen aangebracht die zowel door de achteruit of met schakelaar bediend kunnen worden.

Wij wensen Richard van Van der Nol Transport veel veilige en rendementvolle kilometers toe.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen