Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Open laadbak met Palfinger autolaadkraan voor bouwbedrijf

Bouwbedrijf Cees van der Zande

Voor bouwbedrijf Cees van der Zande uit Fijnaart hebben wij in samenwerking met DAF-dealer van Tilburg-Bastianen deze open laadbak met Palfinger autolaadkraan gebouwd.

De open laadbak heeft een lengte van 5,1 meter en is voorzien van ruim voldoende bindogen die verzonken in het randprofiel zijn aangebracht. Op de stootbalk is een kogelkoppeling gemonteerd met een capaciteit van 3500 kilo.

De spatschermen zijn uitgevoerd in RVS evenals de gereedschapskist die op kokers staat. Deze kokers zijn aan het chassis geschroefd. Het kopschot is uit staal samengesteld. Dit is op zo’n manier gedaan dat de binnenzijde glad blijft. Aan de zijkanten zijn aluminium zijborden van 40 centimeter hoog gemonteerd. De vloer bestaat uit hardhout met tussen de planken gegalvaniseerde omega profielen. De carrosserie is geschopeerd en in onze spuiterij afgespoten en voorzien van de huisstijl van Cees van der Zande.

Palfinger autolaadkraan

De open laadbak is voorzien van een kraan. Het gaat om een Palfinger PK 11.001 SLD3-B. Deze is driemaal uitschuifbaar en heeft een vlucht van 9,9 meter. De autolaadkraan is voorzien van het exclusieve Palfinger KTL systeem en afgelakt in de standaard Palfinger kleur RAL 3020 rood.

Wij wensen van de Aannemingsbedrijf van de Zande veel succes met deze mooie aanwinst!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen