Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Ekeri FRC multi-temp oplegger voor Nord Cargo B.V.

Nord-Cargo

Nord Cargo B.V. is de gelukkige eigenaar van de eerste Ekeri-oplegger die is geïmporteerd door Carrosserie Elenbaas. Het betreft een multitemp-uitvoering die is voorzien van telematica van Mateba. Aan de linkerkant bevinden zich de vijf zijdeuren. De centrale rong is verplaatsbaar.

De trailer is verder uitgerust met Ekeguard L, een centrale vergrendeling die met een afstandsbediening geregeld kan worden. Chassis, steunpoten en naven zijn in de juiste kleur gespoten en de verlichting is volledig LED uitgevoerd. Er zijn lichtmetalen wielen gemonteerd en op de trailer zijn diverse extra kisten gemonteerd.

De nieuwe Ekeri wordt ingezet op de route naar Spanje waar gelost wordt op vliegvelden. Retour gaan vaak medicijnen mee, die zijn bestemd voor Scandinavië.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas vermarkt de producten van de Finse trailerbouwer Ekeri. Ekeri is Europees marktleider in laadbakken en opleggers voor zijbelading. Door middel van een innovatief systeem kan de hele zijkant van een trailer opengeklapt worden.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen