Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Zeven meubelcarrosserieën voor Woonboulevard XXL Poortvliet

Woonboulevard XXL Poortvliet

Carrosserie Elenbaas heeft aan Woonboulevard XXL in Poortvliet zeven meubelcarrosserieën mogen leveren. Deze zijn gemonteerd op een MAN TGL 8.180 4×2 BL truck chassis. Wij zijn extreem trots dat twee bedrijven uit hetzelfde dorp een dergelijke order met elkaar tot een goed eindresultaat brengen.

De laadbakken zijn speciaal ontworpen voor het efficiënt en veilig vervoeren van meubels en aanverwante producten. Zo zijn de laadbakken tegen het kopschot voorzien van een lattenraamwerk waarachter gereedschappen en dekens opgeborgen kunnen worden. De vloer is voorzien van glad marothaan om het laden en lossen te vergemakkelijken.

Eigen kleuren

Onder de voertuigen is een Dhollandia onderschuiflaadklep gemonteerd om de goederen snel en efficiënt te kunnen lossen. In onze eigen spuiterij en designafdeling zijn de laadbakken gespoten en voorzien van de Woonboulevard XXL huisstijl. Iedere auto heeft daarbij een eigen specifieke print gekregen.

Carrosserie Elenbaas wenst Woonboulevard XXL en de chauffeurs veel veilige en rendabele kilometers toe.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen