Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Levering van twee multifunctionele Ekeri city opleggers

Dobbe Transport

Aan Dobbe Transport uit Roelofarendsveen hebben wij twee multifunctionele Ekeri city opleggers geleverd.

Vanaf de eerste gespreken was al duidelijk dat Dobbe transport op zoek was naar een oplegger met de flexibiliteit van een schuifzeil en de veiligheid van een kasten oplegger. Uiteraard moest er veel oog zijn voor gebruikersgemak en de bekende Dobbe-huisstijl.

De Ekeri-opleggers zijn voorzien van een geheel te openen linkerzijwand. Door de kennis en knowhow van Ekeri is er bijna geen verlies tussen de inwendige en insteek-hoogte. De achterzijde van de oplegger wordt afgesloten door een laadklep en topklep.

De rechterzijde is voorzien van een pompwagenkist en een kist voor de extra accu`s. Aan de linkerzijde is een kist voor het heffen-dalenventiel aangebracht. Om de diversiteit van een lading goed te kunnen borgen zijn er verschillende spanmiddelen gemonteerd. Twee rails in de zijwand, stempelstangen en het speciale Ekeri randprofiel met spanbanden.

Wij danken Dobbe voor het vertrouwen en wensen de chauffeurs veel werkgemak!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas vermarkt de producten van de Finse trailerbouwer Ekeri. Ekeri is Europees marktleider in laadbakken en opleggers voor zijbelading. Door middel van een innovatief systeem kan de hele zijkant van een trailer opengeklapt worden.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen