Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Levering van een rijk uitgeruste Lamberet-carrosserie op basis van een Scania

TBS Ship Supplies

Aan TBS Ship Supplies uit Terneuzen hebben wij een rijk uitgeruste Lamberet carrosserie op basis van een Scania geleverd.

De wagen is een extra toevoeging aan het TBS wagenpark. Recent schafte het bedrijf al twee opleggers aan. De basis van de carrosserie is een Scania S450, geleverd door A.S.T. Zeeland.

Wij hebben het chassis voorzien van een Lamberet laadbak met maximale afmetingen, namelijk een inwendige hoogte van 2750 mm. De laadbak is uitgevoerd volgens ATP-eisen (m.b.t. koelvervoer) en FRCX gekeurd. Om maximaal te kunnen laden is de binnenzijde voorzien van een duplex laadvloer, waardoor het voertuig op twee niveaus kan laden. Voor het laden en lossen is een Dhollandia 2000 kg onderschuif laadklep gemonteerd. De temperatuur wordt gewaarborgd door een Carrier/TRS koelmachine die onder het voertuig is gemonteerd.

Uiteraard is er ook aan de veiligheid van de chauffeur en medeweggebruikers gedacht. Zo is de bovenbalk van het achterkader voorzien van Lamberet full led Safelights (knipper-, top-, rem- en werklampen voor het laadklepplatform).

Het geheel is luxe afgewerkt met RVS spatschermen en dichte zijafscherming die in de juiste kleur zijn gespoten.

Wij bedanken TBS voor de opdracht en het vertrouwen!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen