Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Levering van een Palfinger PK 41002-Eh autolaadkraan

Engie Nederland

Voor Engie Nederland, leverancier van groene stroom en gas, hebben wij op een MAN TGS 6×2 basis een Palfinger PK 41002 EH opgebouwd. Op het chassis is een geconstrueerd hulpraam gemonteerd dat in eigen huis is ontworpen. Het hulpraam is voorzien van de nodige versterkingen, wat een grote torsiestijfheid garandeert en wat resulteert in minder bewegingen wanneer een zware last wordt getild.

Capaciteit

De kraan heeft een capaciteit van 3100 kilo op 8 meter en is voorzien van het unieke Palfinger HPSC stabiliteitsbewakingssysteem. Dit systeem ontzorgt de bediener en garandeert dat de kraan maximale capaciteit bij iedere mogelijke afstempeling levert. Hierbij wordt rekening gehouden met optredende druk in de cilinders van de kraan en de steunpoten. De steunpoten zijn 180° hydraulisch draaibaar. De componenten aan het chassis hoefden daarom niet verplaatst te worden en er is ruimte overgebleven om een op maat gemaakte RVS-kist met schuiflades te monteren.

Palfinger PK 41002-EH autolaadkraan

Net achter de cabine is een Palfinger PK 41002-EH (zesvoudig hydraulische uitschuif) gemonteerd. Deze kraan is KTL behandeld, waardoor de kraan – ook na verloop van tijd – goed is beschermd tegen weersomstandigheden en corrosie. Alle slangen in de kraandelen lopen hierdoor minder snel risico op beschadiging en uitdroging. Voor deze klant hebben wij de kraan voorzien van een AOS actief trillingsdempingsysteem en een volledig ledverlichtingspakket.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen