Levering van een Lamberet SR2 Greenliner aan Adri & Zoon te Yerseke

Adri & Zoon

Bekijk alle foto's (9)
Bekijk alle foto's (9)

Visgroothandel van vis- schelp- en schaaldieren Adri & Zoon is een expert op het gebied van im- en export van vis-, schelp-, en schaaldieren van topkwaliteit en duurzame innovatie. Om al deze delicatessen binnen en buiten Nederland te vervoeren klopte Adri & Zoon aan bij Carrosserie Elenbaas voor levering van een Lamberet koel-/vries-oplegger. In goed overleg is deze volledig naar de behoefte van de klant en type transport samengesteld. De hoofdpunten hierin waren veiligheid, werkgemak en uitstraling.

Service, kwaliteit en deskundigheid tegen een redelijke prijs staan bij het bedrijf uit Yerseke voorop. Voor de betere visspeciaalzaken, foodservices, vis- en horecagroothandels van Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje levert het bedrijf een totaal assortiment.

Veiligheid voorop

Om zowel de veiligheid van de chauffeur, maar ook andere weggebruikers te borgen bij het rijden en laden en lossen, is het voertuig voorzien van de kenmerkende Lamberet Safelights (bovenbalk-ledverlichting). Hierin zijn knipperlichten, toplampen, remlichten en in het midden werklampen gemonteerd, die het laadklepplateau bij het laden en lossen verlichten. Om bij het laden en lossen ook achterop komend verkeer te waarschuwen, zijn op de lichtbakken led-flitslampen gemonteerd. Om ladingdiefstal en ongewenste passagiers te weren is er een Lamberet-achterdeurslot over de sluitnokken gemonteerd. De gepatenteerde deurvangers houden de deur altijd in geopende stand.

Werkgemak

Om het laden en lossen veilig en makkelijk uit te kunnen voeren, zijn in de zijwand op twee hoogtes RVS semi geïntegreerde bindrails gemonteerd. De vloer is uitgevoerd in aluminium die rondom aan de stootlijsten is afgelast. Aan de achterzijde zijn de afwaterpunten aangesloten op een slang en afsluiter, zodat het lekwater tijdens het rijden niet op de weg terecht komt. De laadklep is een extra lang plateau, namelijk 2000 mm. De koelmachine is vanuit de cabine te bedienen.

Het oog wil ook wat

Naast de in het oog springende full colour print, is de oplegger op hoog niveau afgewerkt: rvs spatschermen met tussenplaat achter de assen, gesloten zijafscherming, zijmarkeringslampen gemonteerd op het zijkant-profiel, gespoten wielen met rvs-wielringen en afweerdoppen.

Vele opties

Zoals we van Lamberet gewend zijn, zijn de achterdeuren volledig vlak. Dit is niet alleen een fraai gezicht, maar creëert ook 40mm meer inwendige binnenruimte. Samen met de achterdeuren die 270 graden scharnieren en 160 mm van het achterkader wegdraaien, is dit een zeer robuust systeem. Onze ervaring is dat er dankzij dit systeem weinig tot geen schades aan de achterkant zijn. De achterdeuren worden in geopende stand vastgehouden door de gepatenteerde deurvasthouders. De versterkte aandock-constructie met zware rollen en afschoring naar het chassis toe zijn bij Lamberet standaard.

De oplegger is voorzien van een Carrier Vector 19 HE Multi-temp. Deze machine wordt gevoed door de 240 liter aluminium brandstoftank, meegeleverd door Lamberet. De tank is voorzien van twee vulopeningen, tankmeter en antidiefstalkorven.

Wij wensen Adri & Zoon heel veel succes met deze nieuwe aanwinst!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (86)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!