Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet SR2 Heavy Duty oplegger

Wiskerke Onions

Wiskerke Onions uit Kruiningen heeft onlangs een nieuwe Lamberet SR2 koeltrailer in gebruik genomen. Het betreft de Heavy Duty variant van Lamberet. De trailer is geleverd door Lamberet-importeur Carrosseriebedrijf Elenbaas.

Omdat er regelmatig zwaar geladen wordt heeft deze oplegger een GVW van 42.000 kg en een eigen gewicht 8410 kg ( inclusief volle tank) geeft een laadvermogen van 33.590 kg. Om de totale combinatie qua aslasten perfect te kunnen uitnutten is er gekozen voor een wielbasis van 7700 mm. de bumper is verder naar binnen gemonteerd en zo hoog mogelijk zodat deze met heftruck belading niet kan beschadigen. Ook wanneer de oplegger wordt verreden met een terminal trekker is de hogere bumper te prefereren. De huistijl van Wiskerke Onions is in de eigen designafdeling van Carrosseriebedrijf Elenbaas gemonteerd.

Andere extra’s aan de trailer zijn volledige LED-verlichting met waterdichte connectoren, inclusief 4x extra achteruitrijlamp en 6 rode LED toplampen. Elenbaas monteerde RVS spatschermen en ferryvoorzieningen. Last but not least is deze trailer uitgerust met een Carrier Vector 1550 koelmachine.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen