Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet SR2 Greenliner multi-temp oplegger

Braay Transport b.v.

Aan de firma Braay uit Velsen-Noord hebben wij een zeer luxe uitgevoerde Lamberet SR2 Greenliner mogen leveren. Deze oplegger is uitgevoerd in multi-temp en voorzien van een Carrier Vector 1950 MT en verplaatsbaar tussenschot.

In onze eigen spuiterij is de Lamberet SR2 Greenliner voorzien van de NVO huisstijl en Braay kleurstelling. Netto inwendige hoogte van 2700 mm met een schotelhoogte van 1100 mm en 65 serie banden binnen de 4000 mm, onder de oplegger een palletkist geschikt voor 36 euro pallets.

Voorzien van de nieuwste snufjes

Om de oplegger overal te kunnen volgen en de temperatuur uit te lezen is er een Euroscan MX1 registratiesysteem gemonteerd. Aan de achterzijde is het robuuste Lamberet achterkader met RVS stootvlokken gemonteerde. De achterdeuren draaien 160 mm van het achterkader weg. Zo worden schades aan de achterdeuren en deurrubber tot een minimum beperkt. De deuren worden in geopende toestand vastgehouden door de nieuwe gepatenteerde deurhouder. Het zogenaamde ‘EDL-systeem’.

Wij wensen Braay Transport veel veilige en winstgevende kilometers met deze nieuwe Lamberet-oplegger toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen