Lamberet oplegger op maat voor transport naar Zweden

Heemskerk Transport

Bekijk alle foto's (9)
Bekijk alle foto's (9)

Aan Heemskerk Transport hebben wij een nieuwe Lamberet oplegger geleverd. Deze oplegger gaat wekelijks op Zweden rijden, met diepgevroren en gekoelde voedingsmiddelen. Om de goederen op de juiste temperatuur bij de eindklanten te bezorgen was een oplegger met een uitstekende isolatie topprioriteit. Om die reden is de keuze gevallen op een polyester oplegger van het Franse merk Lamberet.

Steeds vaker laten transporteurs bij aanschaf niet alleen de aanschafprijs meetellen, maar ook de isolatiewaarde van een oplegger. Een goede isolatie geeft een besparing op het brandstofverbruik en het onderhoud van de koelmachine. Het gewicht van de oplegger is van grote invloed op het brandstofverbruik van het trekkend voertuig. Het ontwerp van de oplegger heeft invloed op de aerodynamica en schadegevoeligheid van de oplegger. De Lamberet Greenliner oplegger biedt al deze voordelen. In de ‘total cost of ownership’ is een dergelijke oplegger daarom erg interessant. Niet alleen qua aanschafprijs, maar ook in de levensduur van de oplegger.

Oplossing op maat

De oplegger is voorzien van een Carrier vector 1950 low-noise Multi-temp koelmachine. Ook is een verplaatsbaar tussenschot gemonteerd. Onder de oplegger zijn op maat gemaakte lichtbakken met ledverlichting aangebracht. De lichtmetalen velgen maken het geheel af. Het spuitwerk en de bestickering zijn geheel naar wens van de klant in onze eigen spuiterij en print & sign afdeling uitgevoerd.

Lamberet Safe-light systeem voor veilig werken

Snelwegen en steden en dorpen worden steeds drukker. Om goed op te vallen bij het manoeuvreren, laden en lossen is deze oplegger daarom voorzien van het Lamberet Safe-light systeem. Dit houdt in dat de bovenbalk voorzien is van extra knipperlichten, remlichten en werklampen die dienst doen als werkverlichting. Zoals we van Lamberet gewend zijn, zijn de achterdeuren volledig vlak. Dit is niet alleen een fraai gezicht, maar geeft ook 40 mm meer inwendige binnenruimte. Samen met de achterdeuren die 270 graden scharnieren en 160 mm van het achterkader wegdraaien is dit een zeer robuust systeem. Onze ervaring is dat er weinig tot geen achterschades zijn bij dit systeem.

Wij wensen Heemskerk Transport veel werkplezier met deze oplegger!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (86)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!