Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

7x Lamberet oplegger met Hydraroll RollerTrack

Jan de Rijk

Aan Jan de Rijk Logistics uit Roosendaal hebben wij zeven Lamberet SR2 Greenliner opleggers met Hydraroll en onderschuivende laadklep geleverd. De opleggers zijn voorzien van vele opties om het werkgemak te bevorderen.

De opleggers zijn geleverd met de maximale maten, waarin twee zaken erg belangrijk waren: de schotelhoogte en het ATP/FRC document. Met een schotelhoogte van 1100mm hebben de opleggers een inwendige hoogte van 2650 mm, breedte van 2495 mm en een lengte van 13360 mm inclusief verdamperrek.

Inzicht in resultaten

In de vloer zijn de Joloda Hydrarolls ingebouwd. De RVS bedieningskast is aan de buitenzijde gemonteerd, zodat hier geen schades aan kunnen ontstaan. Naast de ingewerkte roller track zijn er ook nog vier railsen in de vloer en het dak ingewerkt om zowel bij de opvracht als de terugvracht alle typen lading goed te kunnen borgen. Aan het kopschot is een Carrier Vector 1550 low-noise koeler gemonteerd. De chauffeur kan door middel van het OK -NOK display makkelijk de werking zien.

Complete uitvoering

De brandstof wordt aangevoerd door een door Lamberet  geleverde aluminium brandstoftank van 240 liter met links en recht een vulopening met anti-diefstalkorf. Aan de achterzijde is een Dhollandia laadklep gemonteerd welke voeding krijgt vanuit een eigen accupakket. De gemonteerde BPW torsieassen met trommelremmen zijn voorzien van stalen velgen met de kenmerkende kleur blauw. Hierop zijn 385-65-R22.5 Goodyear banden gemonteerd. As 1 is uitgevoerd als automatische liftas welke is voorzien van wegrijhulp. De complete trailerverlichting is uitgevoerd met waterdichte connectoren (Hella). Bovenin het achterkader zijn voor extra veiligheid drie toplampen gemonteerd (top-rem-knipper). Hiernaast zijn led werklampen gemonteerd welke geschakeld zijn over de laadklep hoofdschakelaar en de chauffeur meer licht, veiligheid en werkgemak geven tijdens het laden en lossen in de donkere uren.

Wij danken Jan de Rijk Logistics voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen veel werkgemak en veilige kilometers toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen