7x Lamberet oplegger met Hydraroll RollerTrack

Jan de Rijk

Bekijk alle foto's (6)
Bekijk alle foto's (6)

Aan Jan de Rijk Logistics uit Roosendaal hebben wij zeven Lamberet SR2 Greenliner opleggers met Hydraroll en onderschuivende laadklep geleverd. De opleggers zijn voorzien van vele opties om het werkgemak te bevorderen.

De opleggers zijn geleverd met de maximale maten, waarin twee zaken erg belangrijk waren: de schotelhoogte en het ATP/FRC document. Met een schotelhoogte van 1100mm hebben de opleggers een inwendige hoogte van 2650 mm, breedte van 2495 mm en een lengte van 13360 mm inclusief verdamperrek.

Inzicht in resultaten

In de vloer zijn de Joloda Hydrarolls ingebouwd. De RVS bedieningskast is aan de buitenzijde gemonteerd, zodat hier geen schades aan kunnen ontstaan. Naast de ingewerkte roller track zijn er ook nog vier railsen in de vloer en het dak ingewerkt om zowel bij de opvracht als de terugvracht alle typen lading goed te kunnen borgen. Aan het kopschot is een Carrier Vector 1550 low-noise koeler gemonteerd. De chauffeur kan door middel van het OK -NOK display makkelijk de werking zien.

Complete uitvoering

De brandstof wordt aangevoerd door een door Lamberet  geleverde aluminium brandstoftank van 240 liter met links en recht een vulopening met anti-diefstalkorf. Aan de achterzijde is een Dhollandia laadklep gemonteerd welke voeding krijgt vanuit een eigen accupakket. De gemonteerde BPW torsieassen met trommelremmen zijn voorzien van stalen velgen met de kenmerkende kleur blauw. Hierop zijn 385-65-R22.5 Goodyear banden gemonteerd. As 1 is uitgevoerd als automatische liftas welke is voorzien van wegrijhulp. De complete trailerverlichting is uitgevoerd met waterdichte connectoren (Hella). Bovenin het achterkader zijn voor extra veiligheid drie toplampen gemonteerd (top-rem-knipper). Hiernaast zijn led werklampen gemonteerd welke geschakeld zijn over de laadklep hoofdschakelaar en de chauffeur meer licht, veiligheid en werkgemak geven tijdens het laden en lossen in de donkere uren.

Wij danken Jan de Rijk Logistics voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen veel werkgemak en veilige kilometers toe!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (86)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!