Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet multi-temp laadbak voor koel-/vriesdistributie

Papa John's Pizza

Aan Papa John’s Pizza hebben wij op een MAN TGM een Lamberet koel/vries distributielaadbak geleverd. De keuze viel op een kwaliteitslaadbak van het Franse Lamberet. Deze is specifiek ontwikkeld voor stedelijke distributie.

De truck is voorzien van vlakke achterdeuren met – zoals Lamberet klanten gewend zijn – ingewerkte sluitingen. Zo wordt 45mm extra inwendige ruimte en een gladde oppervlakte voor huisstijl- en reclame-uitingen gecreëerd. Aan de voorzijde is een zij-draaideur met strokengordijn gemonteerd.

Om koude lucht tijdens het laden en lossen zoveel mogelijk binnen te houden is aan de achterzijde van de laadbak een luchtgordijn gemonteerd. Omdat er geen extreme pull-downs nodig zijn verbruikt de koelunit daardoor minder brandstof.

Aan de achterkant van de auto is een Dhollandia laadklep gemonteerd. De temperatuur wordt geregeld door een Carrier Supra Multi-temp koelmachine.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen