Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet koel/vries laadbak voor specialist in levensmiddelen

Unidex

In samenwerking met BE-combi leverden wij een op maat gemaakte carrosserie aan Unidex. Dit is een familiebedrijf dat Afrikaanse, Caraïbische, Aziatische en Midden-Oosterse levensmiddelen aan supermarkten en groothandelaren levert.

BE-combi verzorgde de trekker ombouw en oplegger. Daarop monteerden wij een Lamberet koel/vries laadbak. De laadbak in het segment Frigoline-city is bestemd voor stedelijk vervoer in de gewichtsklasse van 7 tot 12 ton en combineert een zeer aantrekkelijk eigen gewicht met een uitmuntende isolatiewaarde. Het voertuig is te besturen met een BE rijbewijs en heeft een laadvermogen van 2350 kg

Lamberet laadbakken zijn volledig op wens van de klant samen te stellen. Achter de achterdeuren is een Dhollandia achtersluitende laadklep gemonteerd. De MultiTemp Carrier verzorgt het klimaat in de twee compartimenten.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen