Lamberet koel/vries oplegger met kettingbanen

Partner Logistics

Bekijk alle foto's (7)
Bekijk alle foto's (7)

Aan Partner Logistics uit Bergen op Zoom hebben wij een Lamberet SR2 Greenliner mogen leveren. Deze is voorzien van een automatisch laad- en lossysteem welke werkt d.m.v. kettingbanen.

Partner Logistics zijn specialisten in het aanbieden van vol geautomatiseerde diepvries-warehousing en volledig geïntegreerde supply chain-oplossingen in Europa. Partner Logistics exploiteert zes grootschalige state-of-the-art diepvries magazijnen verspreid over Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Dit Europees netwerk van diepvries-opslagmagazijnen, met een gezamenlijke opslagcapaciteit van meer dan 500.000 pallets, is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken en de supply chains van klanten te optimaliseren.

Carbon footprint

Om deze carbon footprint ook door te trekken op de distributie is gezocht naar een oplegger welke een zeer hoge isolatiewaarde heeft. De koelmachine hoeft zo minder te draaien. Dit resulteert in minder uitstoot van de koelmachine en minder onderhoudskosten. Daarnaast is de Lamberet SR2 Greenliner de lichtste oplegger in zijn segment. Het brandstofverbruik en de uitstoot van het trekkende voertuig zal drastisch dalen. De oplegger pendelt 24/7 tussen de verschillende locaties waardoor de tijd van laden en lossen erg belangrijk is. Hiervoor is een automatisch laad- en lossysteem gemonteerd welke werkt d.m.v. kettingbanen.

Wij wensen Parten Logistics veel veilige en rendabele kilometer toe!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (86)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!