Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet koel/vries oplegger met kettingbanen

Partner Logistics

Aan Partner Logistics uit Bergen op Zoom hebben wij een Lamberet SR2 Greenliner mogen leveren. Deze is voorzien van een automatisch laad- en lossysteem welke werkt d.m.v. kettingbanen.

Partner Logistics zijn specialisten in het aanbieden van vol geautomatiseerde diepvries-warehousing en volledig geïntegreerde supply chain-oplossingen in Europa. Partner Logistics exploiteert zes grootschalige state-of-the-art diepvries magazijnen verspreid over Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Dit Europees netwerk van diepvries-opslagmagazijnen, met een gezamenlijke opslagcapaciteit van meer dan 500.000 pallets, is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken en de supply chains van klanten te optimaliseren.

Carbon footprint

Om deze carbon footprint ook door te trekken op de distributie is gezocht naar een oplegger welke een zeer hoge isolatiewaarde heeft. De koelmachine hoeft zo minder te draaien. Dit resulteert in minder uitstoot van de koelmachine en minder onderhoudskosten. Daarnaast is de Lamberet SR2 Greenliner de lichtste oplegger in zijn segment. Het brandstofverbruik en de uitstoot van het trekkende voertuig zal drastisch dalen. De oplegger pendelt 24/7 tussen de verschillende locaties waardoor de tijd van laden en lossen erg belangrijk is. Hiervoor is een automatisch laad- en lossysteem gemonteerd welke werkt d.m.v. kettingbanen.

Wij wensen Parten Logistics veel veilige en rendabele kilometer toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen