Lamberet SR2 Greenliner met Lamberet Safelight

Damaride Internationaal Transport

Bekijk alle foto's (4)
Bekijk alle foto's (4)

Wij hebben een Lamberet SR2 Greenliner oplegger geleverd aan Damaride Internationaal Transport uit Woerden. Ab en Yvonne van Damarade gaan deze oplegger inzetten voor scheepsbevoorrading. Om dit werk zo goed en snel mogelijk uit te kunnen voeren is de oplegger voorzien van vele functionele opties.

De Lamberet-oplegger heeft de maximale maten voor een schotelhoogte van 1100 mm, een inwendige breedte van 2500 mm en een inwendige hoogte van 2700 mm. De oplegger is uitgerust met Goodyear 65 seriebanden.

Langere uitvoering dan normaal

De lengte van de oplegger, inclusief verdamperbak en palletstopblokken, is 40 mm langer dan normaal het geval is. Dit wordt mogelijk gemaakt door het typische Lamberet-achterkader met sluitingen welke in de deuren ingewerkt zijn. Door de extra lengte van 40 mm kan de oplegger met een naar beneden geplaatst tussenschot, 33 pallets vervoeren. Hierbij wordt ook de noodzakelijke ruimte voor de luchtcirculatie in acht genomen. Het geleverde tussenschot is in twee delen te bedienen om snel en zonder te veel transportbewegingen het diepvriescompartiment te bereiken.

Op de laad en loskades wordt vaak gelost vanaf de laadklep. Omdat de klep veelvuldig gebruikt zal gaan worden is gekozen voor een Dhollandia onderschuiflaadklep. Deze klep heeft een capaciteit van 3000 kg en een plateaulengte van 2000 mm.

Lamberet Safelight; alles voor de veiligheid

Het verlichtingspaneel aan de bovenzijde van het achterportaal ziet er niet alleen fraai uit maar vergroot ook de veiligheid en het werkgemak. Voor de veiligheid zijn er aan de buitenzijden extra ledknipperlichten en led top- en remlichten gemonteerd. Om de veiligheid en bruikbaarheid tijdens het werken in het donker te vergroten zijn er in het midden ledwerklampen gemonteerd. Deze schijnen op het plateau van de laadklep en worden geschakeld door de hoofdschakelaar van de laadklep. In de ruimte tussen de assen en steunpoten zijn roestvrijstalen kisten en een pompwagenkist gemonteerd.

Afbouw

Na de aflevering is de oplegger naar Thermo King Transportkoeling in Almere gebracht om de SLX Spectrum koelmachine te monteren. Deze machine wordt via de door Lamberet geleverde 240 liter aluminium tank met twee vulopeningen, tankmeter en antidiefstalkorven van brandstof voorzien.

Wij danken Ab en Yvonne wederom voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen hun veel veilige en rendabele kilometers toe met deze prachtige combinatie!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (86)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!