Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet gestuurde oplegger vol praktische en efficiënte opties

TBS Shipsupplies

Aan TBS Shipsupplies uit Terneuzen hebben wij een rijk uitgeruste Lamberet gestuurde oplegger geleverd.

De oplegger is recent toegevoegd aan de Lamberet-familie. Dit betekent dat het een volledig door Lamberet geleverd concept is. De range X-City heeft 3 lengte-varianten voor 24, 27 of 33 pallets met verschillende as en stuuras configuraties. De aan TBS geleverde oplegger is een 13600 mm variant met één stuuras op as drie en een liftas op as één. Dit is gebaseerd op een 1150 mm schotelhoogte met 2600 mm inwendige hoogte. Er zijn geen uitsparingen in de vloer gemaakt. Dit komt ten goede aan de isolatiewaarde. De oplegger in multi-temp is gecertificeerd op FRC/FRC.

Rendabel en efficiënt

De oplegger is van vele praktische en efficiënte opties voorzien. Dit om de transportwerkzaamheden goed en rendabel te kunnen uitvoeren. In dubbel stock kunnen 66 pallets vervoerd worden en is de oplegger voorbereid voor LZV. Aan de achterzijde is een stekker voor de nachtstroom van de koelmachine aangebracht. Voor het laden en lossen is een Dhollandia 2500 kg laadklep gemonteerd. Aan de voorzijde is een Carrier Vector 1950 MT met 240 liter Lamberettank aangebracht. Deze is links en rechts te vullen. Uiteraard is er ook aan de veiligheid van de chauffeur en medeweggebruikers gedacht. Zo is de bovenbalk van het achterkader voorzien van Lamberet full led safe-lights (knipper, top, rem en werklampen voor het laadklepplatform).

Wij wensen TBS Shipsupplies veel werkgemak en efficiënte kilometers toe met deze gestuurde oplegger!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen