Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Plywood-carrosserie met achtersluitende laadklep

Aardappelhandel Aleman Ouddorp

Aan aardappelhandel en transportbedrijf Aleman uit Ouddorp hebben wij een zeer luxe Plywood-carrosserie mogen leveren.

Op een Volvo FM chassis hebben een Plywood laadbak vervaardigd. Om aan een binnenhoogte van 2750 mm te komen moest het hulpraam driedelig zijn. Voor de opbouw zijn 20 mm Plywood-panelen gebruikt. Het dak is voorzien van een geïsoleerd 40 mm dik paneel. Door het vele laden en lossen wordt de vloer zwaar op de proef gesteld. Daarom zijn verzwaarde vloerplaten gebruikt welke zijn afgewerkt met een kunststof vloer voorzien van korund snippers. Dit maakt de vloer extreem slijtvast.

De laadbak wordt afgesloten door middel van een laadklep van Dhollandia. Er is gekozen voor een 3000 kilo klep met stalen/gemetalliseerd laadklepplatform. De Plywood bovenklep is hydraulisch en te bedienen via de bedieningskast van de laadklep of met de handpeer binnenin de laadbak. De laadklep is aangesloten op een extra accu-set. Deze doet ook dienst als nood-startpakket voor de truck-accu`s. Het spuitwerk van de laadbak en cabine is uitgevoerd in onze eigen design-spuiterij. Alleen de teksten zijn geplakt.

Wij wensen de firma Aleman veel werkplezier met dit prachtige voertuig!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen