Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet koel/vries distributie laadbak

Den Hoed horeca groothandel

Aan Den Hoed Horeca Groothandel hebben wij een Volvo FL met Lamberet koel/vriesdistributielaadbak geleverd.

Den Hoed heeft gekozen voor een kwaliteitslaadbak van het merk Lamberet. Deze is specifiek ingericht voor stedelijke distributie. Zo is deze laadbak voorzien van driedelige achterdeuren met – zoals Lamberetklanten gewend zijn – ingewerkte sluitingen. Zo wordt 45mm extra inwendige ruimte gecreëerd en een glad oppervlakte voor huisstijl- en reclame-uitingen.

Minder brandstof

Aan de achterzijde van de laadbak is een luchtgordijn gemonteerd om tijdens het laden en lossen de koude lucht zoveel mogelijk binnen te houden. De koelunit verbruikt daardoor minder brandstof omdat er geen extreme pull-downs nodig zijn. Aan de achterkant van de auto een Dhollandia laadklep gemonteerd met een capaciteit van 250 kg. De temperatuur wordt geregeld door een Carrier Supra koelmachine.

Uiteraard ging de aflevering gepaard met een heerlijke taart. Carrosserie Elenbaas wenst Den Hoed veel veilige en rendabele kilometers!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen