Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet koel/vries carrosserie

E-fish Bornem

Na de opdracht voor het laten bouwen van een afzetbare marktkraam heeft E-fish een laadbak van Lamberet afgenomen. De laadbak is specifiek uitgevoerd voor het vervoer van vis. Zo is de laadvloer volledig glad en aan de achterzijde voorzien van afwaterpunten met een slang en afsluiter. Bij het achterportaal is de laadbak voorzien van een BlueSeal luchtgordijn om kou binnen en warmte buiten de laadbak te houden. Deze oplossing geeft een grote besparing op het brandstofverbruik van de koelgroep, omdat deze geen extreme pulldowns hoeft te maken om de laadbak op temperatuur te krijgen of te houden na het laden en lossen.

Online uitlezen

Om de goederen op temperatuur te houden is er een Carrier Supra koelgroep gemonteerd. Het DAF-chassis heeft een super space cab cabine. De koelgroep is daarom weggewerkt in een nis. Het klimaat en positie van het voertuig wordt gemonitord door een Euroscan MX2 temperatuurrecorder. De klant kan deze via het online portal volgen en uitlezen. De onderbouw is  voorzien van luxe RVS-spatschermen, onderrijbeveiliging en een lichtbakconstructie. Op de  lichtbakconstructie is ook een butt-rol stootbeveiliging gemonteerd.  Onder deze constructie is een Dhollandia onderschuif laadklep gemonteerd in combinatie met een Groeneveld centrale smering. De complete motorwagen is in onze eigen designafdeling voorzien van een metallic lak en full-colour huisstijl.

Wij danken E-fish wederom voor het vertrouwen en wensen hun veel veilige en rendabele kilometers toe met deze schitterende koel-vriescombinatie.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen