Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

2x Lamberet SR2 Heavy-Duty koeltrailer

Wiskerke Onions

Wiskerke Onions uit Kruiningen heeft onlangs zijn vierde en vijfde Lamberet SR2 koeltrailer in gebruik genomen. Het betreft de Heavy-Duty oplegger van Lamberet.

Omdat er regelmatig zwaar geladen wordt, heeft deze oplegger een GVW (Gross Vehicle Weight) van 42.000 kg en een eigen gewicht van 8410 kg (inclusief volle tank). Dit geeft een laadvermogen van 33.590 kg. Er is gekozen voor een wielbasis van 7700 mm. Dit om de totale combinatie qua aslasten perfect te kunnen benutten. De bumper is verder naar binnen gemonteerd en zo hoog mogelijk bevestigd. Hierdoor kan deze bij belading door een heftruck niet beschadigen. Ook wanneer de oplegger met een terminaltrekker wordt verreden biedt de hogere bumper voordelen. De bestickering in de huisstijl van Wiskerke Onions is in onze eigen designafdeling aangebracht.

Functionele uitbreiding koeltrailer

Een andere uitbreiding aan de trailer is de volledige ledverlichting met waterdichte connectoren. Deze is inclusief vier extra achteruitrijlampen en zes rode led toplampen. Wij monteerden rvs spatschermen en ferryvoorzieningen. Last but not least is deze trailer uitgerust met een Carrier Vector 1550 koelmachine.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen