Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Koel/vriesoplegger voor bloementransport

PVS Transport

Aan PVS Transport uit Wilnis leverden wij als primeur één van de eerste gestuurde Lamberet koel/vriesoplegger met één gestuurde as. De hoogte van een oplegger is in Nederland gelimiteerd tot 4 meter totale hoogte. De vraag naar een grotere inwendige hoogte neemt echter toe. Lamberet heeft daarom een oplegger ontwikkeld met een schotelhoogte van 1100 mm en een inwendige hoogte van 2700 mm en een gestuurde as.

Deze ruime oplegger is speciaal uitgevoerd voor bloementransport. Zo is hij voorzien van vier rails vloer/dak en een ingewerkte rails in de zijwand. Met deze opties is de oplegger ATP-gecertificeerd in de klasse FRC.

Specificaties

Aan de voorzijde is er een Carrier Vector 1950 Low-Noise gemonteerd. Aan de achterzijde is een DHollandia onderschuiflaadklep met extra accu’s aangebracht. Voorop het kopschot zijn de licht- en luchtaansluiting gemonteerd op een schuifframe.

Buiten de standaard geleverde fabrieksopties, is de oplegger in Nederland klantspecifiek gemaakt. Zo is de oplegger in de kleur van de truck gespoten en zijn de wielen in twee kleuren uitgewerkt. In de wielbasis is een volledig uit RVS opgetrokken kist gemonteerd. De achterzijde is voorzien van RVS lichtbakken met LED-verlichting. Bovenin het achterkader is Lamberet Safe-Lights full-LED toegepast en aan de zijkanten (zowel onder als boven) zijmarkeringslampen.

Wij wensen Peter PVS Transport veel fijne en rendabele kilometers toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen