Koel/vriesoplegger voor bloementransport

PVS Transport

Bekijk alle foto's (7)
Bekijk alle foto's (7)

Aan PVS Transport uit Wilnis leverden wij als primeur één van de eerste gestuurde Lamberet koel/vriesoplegger met één gestuurde as. De hoogte van een oplegger is in Nederland gelimiteerd tot 4 meter totale hoogte. De vraag naar een grotere inwendige hoogte neemt echter toe. Lamberet heeft daarom een oplegger ontwikkeld met een schotelhoogte van 1100 mm en een inwendige hoogte van 2700 mm en een gestuurde as.

Deze ruime oplegger is speciaal uitgevoerd voor bloementransport. Zo is hij voorzien van vier rails vloer/dak en een ingewerkte rails in de zijwand. Met deze opties is de oplegger ATP-gecertificeerd in de klasse FRC.

Specificaties

Aan de voorzijde is er een Carrier Vector 1950 Low-Noise gemonteerd. Aan de achterzijde is een DHollandia onderschuiflaadklep met extra accu’s aangebracht. Voorop het kopschot zijn de licht- en luchtaansluiting gemonteerd op een schuifframe.

Buiten de standaard geleverde fabrieksopties, is de oplegger in Nederland klantspecifiek gemaakt. Zo is de oplegger in de kleur van de truck gespoten en zijn de wielen in twee kleuren uitgewerkt. In de wielbasis is een volledig uit RVS opgetrokken kist gemonteerd. De achterzijde is voorzien van RVS lichtbakken met LED-verlichting. Bovenin het achterkader is Lamberet Safe-Lights full-LED toegepast en aan de zijkanten (zowel onder als boven) zijmarkeringslampen.

Wij wensen Peter PVS Transport veel fijne en rendabele kilometers toe!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (85)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!