Lamberet koel-/vriescarrosserie op Mercedes-Benzsprinter BE-combinatie

Cool Runnings Transport BV

Bekijk alle foto's (3)
Bekijk alle foto's (3)

Onlangs hebben wij aan Cool Runnings Transport uit Tilburg een Lamberet koel-/vriescarrosserie mogen leveren. Cool Runnings is een koeriersbedrijf in fijnmazige koel- en vriesdistributie binnen Nederland en België. Met geconditioneerde bestelbussen vervoeren onze koeriers dagelijks vers- en diepvriesproducten naar detail- en groothandels, horeca en particulieren.

Door het concept van Cool Runnings Transport is de koeriersdienst in staat om tegen een voordelig tarief koel- en diepvriesproducten gecombineerd te vervoeren. De kracht van het transportbedrijf ligt hierbij voornamelijk in de distributie van dozen, kratten, emmers en overige losse colli.

Op maat gemaakte laadbak

Carrosserie Elenbaas heeft een koel-/vriescarrosserie geleverd welke is aangepast voor deze fijnmazige distributie. Zo is de laadbak voorzien van een 1/3 en 2/3 compartiment en is de vriessluis te vergrendelen d.m.v. een verplaatsbaar en opklapbaar tussenschot. De rechterzijde is voorzien van twee zijdeuren waardoor zowel het vries- als ook het koelgedeelte bereikt kan worden. Aan de achterzijde is een Dhollandia laadklep gemonteerd om grotere goederen snel, makkelijk en veilig te kunnen laden en lossen.

Optimale coldchain

Aan de voorzijde is een Carrier Pulsor 600 MT gemonteerd. Deze zorgt voor het klimaat (koeling) in de laadbak. De Lamberet Laadbakken kenmerken zich door het groot isolerend vermogen en de gebruiksvriendelijkheid. Het geheel is gemonteerd op een Mercedes-Benz trekker met BE-Combi  3500PLUS-systeem.

Wij wensen Cool Runnings Transport veel veilige en rendabele kilometers toe met deze multifunctionele combinatie!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (86)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!