Lamberet SR2 Greenliner koel/vries oplegger in eigen huisstijl

Smits Transport & Logistiek

Bekijk alle foto's (5)
Bekijk alle foto's (5)

Smits Transport & Logistiek uit Strijen en Carrosserie Elenbaas werken al jarenlang samen. Dit werd nogmaals bevestigd door het bestellen van een nieuwe Lamberet koel/vriesoplegger.

Al sinds 1929 werken vier generaties Smits vol overgave aan het opbouwen van een gezonde onderneming. Wat begon als een tuinderij met vervoer van de eigen verse producten is nu een bloeiend transport- en logistiekbedrijf, gespecialiseerd in opslag, distributie en vervoer van levensmiddelen.

Oplossing op maat

De geleverde oplegger is dan ook weer voorzien van alle door de firma Smits gewenste opties en accessoires. Zo is de oplegger voorzien van de maximale binnen afmetingen, een Dhollandia-laadklep en Therm-King SLXe 300 koelmachine. De koelmachine is zwel van een aansluiting voor landstroom aan de koelmachine als ook aan de achterzijde voorzien.

Uitstekende isolatie

Lamberet-opleggers kenmerken zich door het uitstekende isolerende vermogen, ledig gewicht en ingenieus achterkader. Dit houdt in dat de achterdeuren in geopende positie 160 mm van het achterkader wegdraaien. Dit voorkomt schade aan de achterdeuren (rubbers) en achterkader. De exploitatiekosten vallen hierdoor erg gunstig uit.

Om de oplegger qua uitstraling aan te laten sluiten bij het huidige wagenpark, is de oplegger in onze eigen design-afdeling in de bedrijfskleuren gespoten en daarna voorzien van de geplakte huisstijl.

Wij bedanken Smits Transport & Logistiek opnieuw voor het vertrouwen en wensen de chauffeur vele veilige kilometers toe!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Lamberet productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Lamberet projecten

Lamberet projecten (90)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!