Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet SR2 Greenliner koel/vries oplegger in eigen huisstijl

Smits Transport & Logistiek

Smits Transport & Logistiek uit Strijen en Carrosserie Elenbaas werken al jarenlang samen. Dit werd nogmaals bevestigd door het bestellen van een nieuwe Lamberet koel/vriesoplegger.

Al sinds 1929 werken vier generaties Smits vol overgave aan het opbouwen van een gezonde onderneming. Wat begon als een tuinderij met vervoer van de eigen verse producten is nu een bloeiend transport- en logistiekbedrijf, gespecialiseerd in opslag, distributie en vervoer van levensmiddelen.

Oplossing op maat

De geleverde oplegger is dan ook weer voorzien van alle door de firma Smits gewenste opties en accessoires. Zo is de oplegger voorzien van de maximale binnen afmetingen, een Dhollandia-laadklep en Therm-King SLXe 300 koelmachine. De koelmachine is zwel van een aansluiting voor landstroom aan de koelmachine als ook aan de achterzijde voorzien.

Uitstekende isolatie

Lamberet-opleggers kenmerken zich door het uitstekende isolerende vermogen, ledig gewicht en ingenieus achterkader. Dit houdt in dat de achterdeuren in geopende positie 160 mm van het achterkader wegdraaien. Dit voorkomt schade aan de achterdeuren (rubbers) en achterkader. De exploitatiekosten vallen hierdoor erg gunstig uit.

Om de oplegger qua uitstraling aan te laten sluiten bij het huidige wagenpark, is de oplegger in onze eigen design-afdeling in de bedrijfskleuren gespoten en daarna voorzien van de geplakte huisstijl.

Wij bedanken Smits Transport & Logistiek opnieuw voor het vertrouwen en wensen de chauffeur vele veilige kilometers toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen