Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

7x Lamberet koel/vries oplegger met Joloda Hydraroll rollenbanen

Jan de Rijk

Na een eerste serie van 7 stuks hebben wij nogmaals een tweede serie van 7 stuks aan Jan de Rijk Logistics uit Roosendaal mogen leveren.

Ditmaal betrof het een serie Lamberet koel/vries oplegger in multi-temp uitvoering. De wagens zijn voorzien van geïntegreerde Joloda Hydraroll rollenbanen. Met deze Joloda Hydraroll rollenbanen is de insteek van de oplegger 2750 mm. De opleggers zijn voorzien van een Carrier Vector 1950 MT koelmachine in low-noise uitvoering, welke zijn aangesloten op de aluminium Lamberet brandstof tank van 240 liter. De tank is links en rechts te vullen. Door een goed overleg en een bezoek aan de fabriek in Frankrijk hebben wij kunnen voldoen aan alle gestelde eisen aan dit specifieke koel/vries materiaal.

De Lamberet opleggers kenmerken zich door hun ongeëvenaarde isolatiewaarde en lage eigen gewicht. Dit zijn cijfers die iedere dag, zelfs iedere kilometer terugkomen! Dit maakt de product range van Lamberet zo uiterest interessant in de exploitatiekosten.

Wij danken Jan de Rijk wederom voor het vertrouwen en wensen hun veel rendabele werkkilometers toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen