Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet Isolatiekit in Mercedes Vito

B&B Seafood

Aan B&B Seafood uit Tholen hebben wij een Lamberet isolatiekit met een Kerstner koelmachine geleverd.

De Mercedes Vito is voorzien van een Lamberet/Kerstner isolatiekit. Tevens beschikt de Vito over een ATP/FNAX certificaat voor grensoverschrijdend vervoer van bederfelijke goederen. Met een zwaardere koelmachine kan deze kit ook worden voorzien van een FRCX-certificaat. Dit houdt in dat de kit zowel geschikt is voor koelen als voor vriezen. Uiteraard is de complete kit voorzien van een HACCP-certificaat.

Nette afwerking

De op de bestelwagen gemonteerde Kerstner koelmachine met nachtkoeling heeft een zeer nette afwerking in de laadbak en is in de cabine te bedienen door middel van een slim weggewerkt bedieningspaneel. De machine is op het dak gemonteerd. Door de geringe hoogte en aerodynamische vormgeving ziet dit er niet alleen mooi uit, hierdoor verbruikt het voertuig ook minder brandstof. De bijgeluiden zijn gering.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen