Fiat Ducato met verlaagd chassis, voorzien van bloemenlaadbak

Breewel Transport

Bekijk alle foto's (6)
Bekijk alle foto's (6)

Aan Breewel Transport uit Mijdrecht hebben wij vier keer een Fiat Ducato met een verlaagd chassis en een laadbak voor het vervoeren van bloemen en planten geleverd.

De basis van de voertuigen is een Fiat Ducato met een Euro 6-motor, gerobotiseerde versnellingsbak en vele opties om het comfort voor de chauffeur te verbeteren. Achter de cabine is het chassis voorzien van een verlaagd Coxx X-low chassis. Deze combineert een laag eigen gewicht met een lage vloerhoogte.

Duurzaam

Het universele koppelsysteem tussen het X-Low chassis en de cabine maakt de cabine uitwisselbaar. Wanneer de cabine is afgeschreven kan deze eenvoudig worden vervangen. Zo krijgen het chassis en de kostbare opbouw een tweede leven. Dit ziet u direct terug in de exploitatiekosten! De achteras is luchtgeveerd en de rijhoogte is vanuit de cabine te regelen. De voertuigen hebben in de laagste stand een vloerhoogte van 400 mm, neutraal 480 mm en in de hoogste stand 520 mm.

In onze eigen productie is een licht gewicht geïsoleerde laadbak ontwikkeld welke plaats bied aan elf Deense bloemenkarren. De binnenzijden zijn naar wens van de klant voorzien van diverse bindvoorzieningen om de karren goed te kunnen borgen. De achterzijde is voorzien van een aluminium oprijplaat met een inwendige opspanveer.

Wij wensen Breewel Transport veel veilige kilometers met de nieuw aangeschafte voertuigen!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Als carrosseriebouwers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Als carrosseriebouwers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Elenbaas projecten

Elenbaas projecten (99)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!