Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Ekeri-oplegger voor transport naar vliegvelden en medicijnen

Nord Cargo B.V.

Na het succes van de eerste oplegger, het gebruiksgemak en de behoefte uit de markt heeft Nord Cargo B.V. haar tweede Ekeri-oplegger aangeschaft. De Ekeri-oplegger is de tweede in de vloot en wordt getrokken door een volledig aangeklede Volvo jubileum-editie. Aan de linkerkant zijn de typische Ekeri-zijdeuren aangebracht. De centrale rong is verplaatsbaar.

De trailer is verder uitgerust met Ekeguard L. Dit is een centrale vergrendeling die met een afstandsbediening geregeld kan worden. Chassis, steunpoten en naven zijn in de juiste kleur gespoten en de verlichting is volledig uitgevoerd in LED. Er zijn lichtmetalen wielen gemonteerd en op de trailer zijn diverse extra kisten gemonteerd.

De nieuwe Ekeri-oplegger wordt ingezet op de route naar Spanje waar gelost wordt op vliegvelden. Retour gaan vaak medicijnen mee die bestemd zijn voor Scandinavië.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas vermarkt de producten van de Finse trailerbouwer Ekeri. Ekeri is Europees marktleider in laadbakken en opleggers voor zijbelading. Door middel van een innovatief systeem kan de hele zijkant van een trailer opengeklapt worden.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen