Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Volvo FH motorwagen met Ekeri opbouw en Ekeri middenas-aanhangwagen

Eijgenhuijsen Precisievervoer

Een Ekeri opbouw en Ekeri middenas-aanhangwagen is in Scandinavië een veel voorkomende transportoplossing. In Nederland is dit minder bekend, maar door zijn multifunctionaliteit in opkomst: een oplegger en combinatie met zijdeuren.

De variant die wij aan Eijgenhuijsen Precisievervoer uit Ruurlo mochten leveren valt in de categorie speciaal. De Ekeri opbouw heeft een inwendige hoogte van 2700mm, de aanhangwagen is zelfs 2870mm hoog. Door de kennis en knowhow van Ekeri is er bijna geen verlies tussen de inwendige en insteek-hoogte. Beide laadbakken zijn aan het kopschot voorzien van een nis waarin de koelmachine is gemonteerd.

De motorwagen is voorzien van een 4-tons laadklep in groot volume uitvoering, zodat er ook nog plaats is voor de onderbouw-koppeling. De aanhangwagen is een compleet product van Ekeri. Door de flexibiliteit van Ekeri is de aanhangwagen volledig op klantenwens uitgevoerd. Beide voertuigen zijn voorzien van een op maat gemaakte side-skirt met geïntegreerde achteruitrijdlampen en zijverlichting.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas vermarkt de producten van de Finse trailerbouwer Ekeri. Ekeri is Europees marktleider in laadbakken en opleggers voor zijbelading. Door middel van een innovatief systeem kan de hele zijkant van een trailer opengeklapt worden.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen