Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Ekeri FNA koeloplegger met dubbelstock systeem

Kreamer Transport

Van RTR uit Barendrecht, met als eindklant Kreamer Transport uit Reuver (Limburg), kregen wij de opdracht om deze zwarte Ekeri FNA koeloplegger te leveren. Deze oplegger is de eerste in een serie van twee stuks.

Het gaat hier om een FNA oplegger met een inwendige hoogte van 2650 mm, welke voorzien is van een dubbelstock systeem. Hierdoor kunnen er in één vracht 66 pallets vervoerd worden. De zijwanden zijn voorzien van een gatenrail en in de vloer is het gepatenteerde Ekeri spanbanden systeem aangebracht.

De oplegger is in de onderbouw rondom voorzien van opbergkisten en zijbescherming van rvs-platen. Ook de kistdeksels zijn in dit materiaal uitgevoerd. Wij hebben in eigen beheer een rvs-lichtbak ontworpen. De lichtbak is gemonteerd met drie functie led-lampen.

Voor de koeling/verwarming in de oplegger is een Thermo-king SLXi spectrum Multi-temp koelmachine gemonteerd.

Om de juiste gewichtsverdeling te realiseren is een wielbasis van 7900 mm gekozen met een lift-as op as 1. Deze lift-as is voorzien van een wegrijhulp om ook in moeilijk manoeuvreerbare situaties voldoende druk op de trek-as te creëren.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas vermarkt de producten van de Finse trailerbouwer Ekeri. Ekeri is Europees marktleider in laadbakken en opleggers voor zijbelading. Door middel van een innovatief systeem kan de hele zijkant van een trailer opengeklapt worden.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen