Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Motorwagen – wipkar combinatie met Palfinger Epsilon Q150Z

Van der Ven Auto's B.V.

Voor Van der Ven Auto’s B.V. uit Roosendaal hebben wij deze combinatie mogen leveren. Het betreft een bijzonder voertuig waar autowrakken in worden vervoerd. Deze worden met de Epsilon autolaadkraan geladen en gelost.

De kraan is voorzien van een speciaal ontwikkelde grijper. Hiermee kunnen oude auto’s waarmee de brandweer oefent, bij de kazernes geleverd en na de oefening weer opgehaald worden. De kraan is verder uitgerust met afstandsbediening. De combinatie is verder uitgerust met het Palfinger gepatenteerde Easy Fold knikgiek opvouwsysteem. Met dit systeem kan de bediener in kleine ruimtes toch de kraan uitvouwen zonder deze af te leggen op de grond. De Epsilon kraan zorgt door zijn ongeëvenaarde snelheid iedere dag weer voor grote tijdsbesparing bij het laden en lossen.

Carrosserie

De carrosserie is samengesteld uit hoogwaardig staal. Hierdoor heeft de combinatie een lichtere constructie en dus meer laadvermogen. De linker zijwanden zijn demontabel. Wanneer deze niet nodig zijn kunnen ze tegen het kopschot worden opgehangen of op een speciaal gemaakte bok worden geplaatst. De gehele carrosserie en middenas aanhangwagen zijn gescoopeerd (een methode om metaal tegen roest te beschermen) wat een zeer goede conservering geeft.

Wij wensen Van der Ven veel veilige kilometers toe met dit opvallend voertuig!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen