Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Demo-voertuig voor Automotions Mercedes-Benz

Automotions Mercedes-Benz

Aan Automotions Mercedes-Benz hebben wij een demo-voertuig voor BesteBak.nl geleverd. BesteBak.nl is een uniek opbouwsysteem voor vrachtwagen-carrosserieën en bedrijfswagens. Het demo-voertuig is gemonteerd op een Fuso Canter 3C13 met een wielbasis van 3400 mm.

De laadbak heeft inwendige afmetingen van 4190 x 2120 x 2200 mm (l x b x h, hoogte en breedte zijn insteek-afmetingen). De rechterkant is voorzien van een zijdeur met een breedte van 900 mm. Op 1000 mm van de laadvloer tot de hardrail is een gegalvaniseerde combirail aangebracht. Het achterkader wordt afgesloten door een tipklep met een Dhollandia achtersluit-laadklep van 750 kg. Het totale voertuig weegt 2900 kg en heeft een laadvermogen van 600 kg.

Samenwerking met Karhof

Carrosserie Elenbaas is een samenwerking aangegaan met Karhof Carrosserieën. Karhof is de bedenker en de producent van BesteBak.nl, dit is een uitgekristalliseerd concept voor het 3500 kg segment. Niet alleen het laadvermogen is belangrijk; de kwaliteit en levensduur van het product zijn dat ook. Wij zijn dan ook blij dat we 5 jaar garantie op ons product kunnen geven.

Garantie 5 jaar op BesteBak.nl

Een carrosserie wordt gemaakt van de beste materialen en geassembleerd volgens de strengste normen. Dit resulteert in optimale prestaties, gebruiksgemak en een uitzonderlijk lange economische levensduur. De garantie geldt voor de gehele carrosserie, waaronder hang- en sluitwerk, deuren, luiken etc. Alleen op de laadkleppen en andere toegevoegde technische hulpmiddelen zijn de garantievoorwaarden van de desbetreffende leverancier van toepassing. De garantie omvat kosteloze reparatie van de carrosserie in geval van materiaal-, fabricage- en/of constructiefouten. Daaronder valt ook de levering en vervanging van onderdelen.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen