Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

6 laadbakken overgebouwd op een nieuw DAF Chassis

Nijssen Fourages

Voor Nijssen Fourages uit Nieuw-Vennep hebben wij een prachtige order mogen afwerken. Zo mochten wij 6 laadbakken overbouwen op een nieuwe DAF Chassis en 1 nieuwe laadbak leveren.

De nieuwe laadbak is geheel op wens van de klant gemaakt. Zo is deze voorzien van diverse rongpotten en rongen en voldoende ladingogen om op elke gewenste positie de lading vast te kunnen zetten. In het kopschot is een uittrekbare trap aangebracht, zodat men makkelijk op hoge ladingen kan komen.

In de beschikbare ruimtes zijn RVS kisten gemonteerd en aan de achterzijde schuifkokers voor overhangende lading. In de overbouw aan de achterkant hebben wij een onderbouwkoppeling aangebracht. Deze is door in onze eigen werkplaats vervaardigd en gemonteerd. Dit kan makkelijk en snel omdat wij hiervoor de benodigde goedkeuringen hebben. Om snel te kunnen lossen is een hydraulisch bandlossysteem gemonteerd.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Denk hierbij aan formaat, draagvermogen en laad-/los mogelijkheden. Als ervaren carrosseriebouwer weten wij als geen ander uw specifieke wensen om te zetten in een ontwerp op maat.

Ook op zoek een specialist in maatwerk?

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen