Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Mercedes-Benz Sprinter voorzien van een isolatiepakket met direct-drive Carrier Xarios 350

Zeevishandel de Eendracht

Voor Zeevishandel de Eendracht in Tholen hebben wij een Mercedes-Benz Sprinter mogen voorzien van een isolatiepakket met direct-drive Carrier Xarios 350. Het design van de Carrier Xarios 350 is geschikt voor het vervoer van verse en diepvriesproducten en bij toepassingen met enkele of multi-temperatuur. Het isolatiepakket van Lamberet kenmerkt zich door een hoge mate van afwerkingen en isolatiewaarde. Ook met een standaard zijdeur is het isolatiepakket een FRCX-certificaat waardig.

De laadruimte van de Sprinter is aan de laadruimte voorzien van extra schappen voor kleinere bestellingen. Onderaan de zijwand is rondom een RVS stootlijst aangebracht. Op verzoek van de klant zijn er sidebars en een verzwaarde RVS achterbumper gemonteerd. In onze eigen sign-afdeling is de huisstijl ontworpen en gemonteerd.

Wij bedanken De Eendracht voor de opdracht en wensen hen veel plezier en veilige kilometers toe!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen