Bouwbedrijf Joziasse

Bekijk alle foto's (7)
Bekijk alle foto's (7)

Aan Bouwbedrijf Joziasse leverden we een PALFINGER PK 53002-SH F autolaadkraan met openlaadbak geleverd. De kraan heeft een bereik van 18,6 meter met 7 hydraulische uitschuifdelen. Met de vierdelige PJ 080 C fly-jib kan het bereik vergroot worden naar 28,5 meter.

De kraan heeft ook een hydraulische hijslier van 2,5 ton, die op de hoofdarm is gemonteerd en hydraulisch kantelbaar is. De kraan kan worden ingevouwen en uitgevouwen, inclusief de fly-jib, zonder dat de lierkabel of kabelschijven gedemonteerd hoeven te worden. Dit zorgt ervoor dat de kraan direct klaar is voor de volgende hijsklus.

Het RTC-systeem zorgt ervoor dat de lierkabel constant op spanning blijft, waardoor deze soepel op de gegroefde liertrommel wordt geleid en de levensduur van de kabel wordt verlengd. Met het SRC-systeem blijft de last altijd gelijk onder de kopschijf, zelfs tijdens bewegingen die de lastvlucht vergroten of verkleinen. Dankzij het P-Fold systeem kan de kraan, inclusief de fly-jib en de volledig gemonteerde lierkabel, met slechts één bedieningshandel snel en veilig worden ingevouwen en uitgevouwen.

Het voertuig is stabiel dankzij een extra steunpoot die voor de bumper van het voertuig is gemonteerd. De laadbak is in eigen huis ontworpen en geconstrueerd, en ook geconserveerd. De opbouw is voorzien van op maat gemaakte RVS gereedschapskisten en kettingbakken. Daarnaast hebben we een hydraulisch bedienbare schuiftafel gemonteerd.

In onze spuiterij hebben we het spuitwerk aan de cabine en wielen uitgevoerd, waardoor het voertuig in de stijl van Bouwbedrijf Joziasse de weg op kan!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

“Kunnen wij u ook helpen?”

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud.

Jean-Paul Elenbaas, Directie / verkoop Palfinger

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Palfinger projecten

Palfinger projecten (48)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!