Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Lamberet laadbak voor bloemenvervoer

De Bloemist Goes

Voor De Bloemist Goes hebben wij een fraaie Lamberet laadbak mogen bouwen. De truck is specifiek voor bloemenvervoer geconfigureerd.

Op de MAN TGL bakwagenchassis hebben wij een Lamberet geïsoleerde laadbak gemonteerd. De achterzijde wordt afgesloten door een laadklep in combinatie met een tipklep. De binnenzijde is voorzien van een RVS combirail om de lading te borgen. De Ledverlichting is met een 20 minuten schakelaar in de rechterzijwand geschakeld. De onderzijde van het voertuig is luxe afgewerkt met RVS lichtbakken, spatschermen en onderrijbeveiliging.

Omdat er veel in het donker gemanoeuvreerd wordt, zijn er zes extra achteruitrijlampen gemonteerd. Deze lampen kunnen vanuit de cabine bediend worden. Zowel de cabine als ook de Lamberet-opbouw zijn in onze eigen spuiterij in de kleurstelling van de klant gespoten.

Wij wensen De Bloemist veel veilige en kleurrijke kilometers toe met deze luxe truck!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen