Lamberet SR2 Greenliner bloemenoplegger

Van Zaal

Bekijk alle foto's (10)
Bekijk alle foto's (10)

Wij hebben opnieuw een Lamberet SR2 Greenliner oplegger geleverd aan P.M. van Zaal Transport B.V. uit De Kwakel (Noord-Holland).

De opleggers zijn specifiek volgens de wensen en eisen van de opdrachtgever gebouwd. Zowel op het gebied van veiligheid als gebruikersgemak zijn deze dus helemaal op maat gemaakt. De oplegger is uitgerust met diverse systemen zoals de WABCO optiLoad-optiTurn, voor minder bandenslijtage, betere wendbaarheid, verlaging van het brandstofverbruik en het niet overbelasten van de trekas. De WABCO Tailguard zorgt voor het veilig en op de juiste snelheid aandokken.

Veiligheid met het Lamberet Safe-light systeem

Om op de steeds drukker wordende snelwegen, steden en dorpen goed op te vallen tijdens het manoeuvreren, laden en lossen zijn de opleggers voorzien van het Lamberet Safe-light systeem. Dit houdt in dat de bovenbalk is voorzien van extra knipperlichten, remlichten en werklampen welke geprojecteerd zijn op het laadklepplateau. Zoals we van Lamberet gewend zijn, zijn de achterdeuren volledig vlak. Dit is niet alleen een fraai gezicht, maar geeft ook 40 mm meer inwendige binnenruimte. Samen met de achterdeuren die 270 graden scharnieren en 160 mm van het achterkader wegdraaien is dit een zeer robuust systeem. Onze ervaring is dat er weinig tot geen achterschades zijn bij dit systeem. De achterdeuren worden in geopende stand vastgehouden door de gepatenteerde deurvasthouders.

Duurzame oplossingen

Om zelf te kunnen laden en lossen is er een onderschuivende laadklep gemonteerd. Deze is door Lamberet voorzien van robuuste aanslagen en een centraal smeersysteem. Dit systeem zorgt voor behoud van de laadklep die kan worden gevoed door zowel een extra accupakket met clang als ook door een Rema stekker. Het kopschot is voorzien van een Carrier Vector 1550 welke zijn brandstof krijgt door de door Lamberet meegeleverde 240 liter tank met zowel links en rechte een vulopening, voorzien van antidiefstal korf. Ook met al deze opties blijft de SR2 Greenliner oplegger de lichtste in zijn soort. Dit komt door de constante doorontwikkeling van het product, composiet panelen en het modulaire chassis.

Wij danken Van Zaal Transport wederom voor het vertrouwen en wensen hun veel rendabele maar vooral veilige kilometers toe!

Naar overzicht

“Kunnen wij u ook helpen?”

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Als carrosseriebouwers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

“Kunnen wij u ook helpen?”

Elk type transport vraagt om een eigen carrosserie. Als carrosseriebouwers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een ontwerp op maat.

Laurens Elenbaas, Directie / verkoop

Elenbaas: bouwers van transport

Carrosserie Elenbaas bouwt complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van ontwerp tot onderhoud, wij regelen het.

Ontdek onze Elenbaas projecten

Elenbaas projecten (105)

Vakmensen in carrosseriebouw

Alle Carrosserie projecten (192)

Carrosserie Elenbaas: complete oplossingen voor iedere carrosserie

Onze oplossingen zijn onderverdeeld in twee onderdelen: carrosserie en spuiterij. Iedere specialisatie is ondergebracht in een eigen afdeling met eigen vakmensen. Zij zorgen er voor dat elk project vakkundig en volgens de wensen van de klant wordt uitgevoerd. Handig alles onder één dak!