Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Palfinger autolaadkraan met achterwaartse kipper

Hoveniersbedrijf en tuincentrum Nuijten BV

Samen met Automotions Roosendaal hebben wij voor Hoveniersbedrijf en Tuincentrum Nuijten uit Bergen op Zoom een achterwaartse kipper gebouwd. De kipper is gebouwd op een Fuso Canter 9C18 en uitgerust met een Palfingerkraan.

Dit hebben wij geheel in eigen beheer ontworpen en gebouwd. De kipper is voorzien van geanodiseerde aluminium, achter- en zijborden van 40 cm hoog en een kopschot van 60 cm hoog. Het beslag voor de zijborden is aan de buitenzijde aangebracht, zodat het kopschot aan de binnenzijde geheel vlak is. De kipinstallatie is elektrisch-hydraulisch met een trapcilinder die een kiphoek heeft van ± 53°. De spatborden zijn van kunststof. Op de stootbalk is een kogelkoppeling met een capaciteit van 3500 kg aangebracht. Het hulpraam en de kipper zijn volbad verzinkt, dit staat garant voor een corrosiegarantie van 10 jaar.

Palfinger kraan

De Palfinger kraan is van het type PK 7001K SLD3 A. Deze kraan heeft een hydraulisch bereik van 6,9 meter en pakt op 6,7 meter nog 840 kilo. Er is een rotator met een Bakker-grijper gemonteerd. De kraan is voorzien van het HPLS-stabiliteitsysteem. De bediener kan zich zo voor honderd procent concentreren op zijn werkzaamheden. De stabiliteit blijft immers gewaarborgd is. Verder is de kraan standaard behandeld met het exclusieve Palfinger KTL (Kathodische Dompelbad Behandeling. Dit staat garant voor een top conservering.

Wij wensen de familie Nuijten veel onbezorgde kilometers en draaiuren toe met dit mooie gereedschap en danken hun voor het in ons gestelde vertrouwen!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen