Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

5x Lamberet Greenliner oplegger

Rijnart Internationaal Transport BV

Aan Rijnart Internationaal Transport hebben wij opnieuw een serie Lamberet opleggers mogen leveren. Het betreft vijf stuks Isotherm opleggers.

De opleggers zijn gebouwd op een schotelhoogte van 1050 mm zodat er een inwendige hoogte van 2750 mm gerealiseerd kan worden. De opleggers hebben uiteraard het kenmerkende Lamberet achterkader. Het kader kan niet alleen gebruikt worden om reclame te monteren, het zorgt er ook voor dat, doormiddel van de 270 graden scharnieren, de achterdeuren 160 mm van het achterkader afgebracht. Dit maakt de kans op achterdeur/rubberschades nihil.

In de wielbasis is een palletkist voor 36 stuks gemonteerd. De laadbak is voorzien van plafonnières zodat ook in de donkere uren gewerkt kan worden met voldoende licht. De Rijnart-huistijl is door onze eigen designafdeling aangebracht.

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is officieel importeur van Lamberet in Nederland. U kunt bij ons terecht voor koel- en vries-carrosserieën en opleggers en Kerstner bedrijfswagen isolatiekits. Alle Lamberet-producten zijn volledig naar uw wens te leveren.

Neem contact op met salesmanager Laurens Elenbaas. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen