Palfinger Nederland: ruim 25 jaar ervaring op laad- en losgebied

Bekijk alle foto's (1)

Om al uw wensen op het gebied van laden en lossen te realiseren werken wij samen met Palfinger Nederland. Deze internationale partij heeft meer dan 25 jaar ervaring en ontwikkelt uiteenlopend, innovatieve producten.

Palfinger – Crane Autolaadkranen

Hydraulische knikarm kranen zijn het ‘core product’ van Palfinger. De kranen worden gebruikt bij het laden en uitladen van trucks en andere voertuigen. De kranen kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid en hoge mate van efficiëntie. De autolaadkranen van Palfinger zijn tevens in te zetten als lier, rotator, grijper of kraanvork. Palfinger heeft maar liefst 120 verschillende modellen. Vooral in de bouw, transportlogistiek, hulpdiensten, afvalverwerking, mijnbouw, inspectie, onderhoud en schoonmaak van gebouw worden de Palfinger Autolaadkranen ingezet .

Palfinger – Epsilon hout- en schrootkranen

Epsilon is de specialist in het ontwikkelen en leveren van kranen voor bosbouw, schrootverhandeling en de recyclingindustrie. Daarnaast is Epsilon leverancier in de off road sector. Epsilon is onderdeel van de Palfinger groep.

Palfinger – Palift haakarmsystemen & portaalarmsystemen

De producten van Palfinger voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De Palift haakarmsystemen & portaalarmsystemen hebben weinig onderhoud nodig.

Palfinger – Crayler meeneemheftrucks

De Palfinger meeneemheftruck maakt werken op locatie wel heel makkelijk. De heftruck kan aan de achterkant van een voertuig of in een beschermende box tussen de assen gemonteerd worden. Een meeneemheftruck geeft u de mogelijkheid om zonder extra benodigdheden de vrachtwagen eenvoudig uit te laden. De meeneemheftrucks worden vooral voor het transport van dranken, recycling en bouwmaterialen, technische en medische gassen gebruikt.

Palfinger – toebehoren

De Palfinger uitrusting is met verschillende producten uit de breiden. Denk dan aan: hydrauliekpompen, hydrauliek olietanks, aanbouwconsoles, pallethaken, grijpers, hydrauliek oliekoelers, rotators en stenenklem.

Naar overzicht