Wij zijn Palfinger dealer voor de regio Zuid-West Nederland

Bekijk alle foto's (5)

Wist u dat wij Palfinger dealer voor de regio Zuid-West Nederland zijn? U kunt voor het volledige Palfinger productgamma bij ons terecht. Denk hierbij aan nieuwbouw, aanpassingen, onderhoud en keuringen van alle kranen.

De reden dat wij zo enthousiast zijn over Palfinger is omdat elke kraan een hoogwaardig en sterk doorontwikkeld product is. Over alles is in het ontwerpproces nagedacht. Dat maakt werken met een Palfinger-kraan makkelijk en tijdbesparend.

De pluspunten van een Palfinger-kraan:

Flexibel

Dankzij de 15 graden overstrekbare knikarm kunt u de kraan ook door lage deuropeningen manoeuvreren en in gebouwen werken.

Eindeloos zwenken

U werkt rendabeler en efficiƫnter dankzij sneller uitladen omdat de kraan over de kortere weg kan worden gezwenkt.

Onderhoudsarm uitschuifsysteem

De glijblokken zijn gemaakt uit synthetisch kunststof en voorzien van hoogwaardige KTL-coating. Dit bespaart onderhoud en dus kosten.

HPSC

Door de variabele positionering van de steunpoten van het High Performance Stability Control System kan het hefvermogen optimaal worden benut. Bovendien kan de kraan dankzij dit systeem ook op locaties waar weinig ruimte is worden ingezet.

Power Link Kabellier

Kenmerkt zich door een geringe constructiehoogte en is ideaal voor toepassing in gebouwen en transport met niet samengevouwen kraanarm. Dankzij de zijdelingse kabelgeleiding van de kabellier is opbouwen van de kraan een fluitje van een cent.

Laag eigen gewicht

Palfinger kranen zijn ijzersterk, maar hebben een relatief laag eigen gewicht. Voor de bouw maken wij een sterkte- en stabiliteitsberekening. Zo kunnen wij zijn of het chassis in combinatie met de kraan de gewenste capaciteit oplevert.

PALKEUR keuringen

Carrosserie Elenbaas is als Palfinger dealer ook de juiste partij voor periodieke keuringen. Palkeur-keuringen voeren wij standaard bij oplevering van een product uit. Hiermee werken wij samen met HHC/DRS Inspecties BV; een door de overheid geaccrediteerde instantie.

Op zoek naar een Palfinger dealer? Neem contact met ons op via 0166-612310 of info@elenbaas.nl Hebt u onze gerealiseerde projecten al gezien?

Naar overzicht