Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 
 

Wij zijn Palfinger dealer voor de regio Zuid-West Nederland

Wist u dat wij Palfinger dealer voor de regio Zuid-West Nederland zijn? U kunt voor het volledige Palfinger productgamma bij ons terecht. Denk hierbij aan nieuwbouw, aanpassingen, onderhoud en keuringen van alle kranen.

De reden dat wij zo enthousiast zijn over Palfinger is omdat elke kraan een hoogwaardig en sterk doorontwikkeld product is. Over alles is in het ontwerpproces nagedacht. Dat maakt werken met een Palfinger-kraan makkelijk en tijdbesparend.

De pluspunten van een Palfinger-kraan:

Flexibel

Dankzij de 15 graden overstrekbare knikarm kunt u de kraan ook door lage deuropeningen manoeuvreren en in gebouwen werken.

Eindeloos zwenken

U werkt rendabeler en efficiënter dankzij sneller uitladen omdat de kraan over de kortere weg kan worden gezwenkt.

Onderhoudsarm uitschuifsysteem

De glijblokken zijn gemaakt uit synthetisch kunststof en voorzien van hoogwaardige KTL-coating. Dit bespaart onderhoud en dus kosten.

Oerkracht op grote hoogte: open laadbak met Palfinger PK 63002-EH G

Voor Aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp hebben we een hele mooie opdracht uit mogen voeren. Het gaat om de bouw van een open laadbak met een Palfinger PK63002-EH G Hich Performance kraan en het leveren en bouwen van een Elenbaas middenas aanhangwagen. De basis van de opbouw is een MAN TGS 35.440 8×2 met een wielbasis […]


» Bekijk project

HPSC

Door de variabele positionering van de steunpoten van het High Performance Stability Control System kan het hefvermogen optimaal worden benut. Bovendien kan de kraan dankzij dit systeem ook op locaties waar weinig ruimte is worden ingezet.

Power Link Kabellier

Kenmerkt zich door een geringe constructiehoogte en is ideaal voor toepassing in gebouwen en transport met niet samengevouwen kraanarm. Dankzij de zijdelingse kabelgeleiding van de kabellier is opbouwen van de kraan een fluitje van een cent.

Laag eigen gewicht

Palfinger kranen zijn ijzersterk, maar hebben een relatief laag eigen gewicht. Voor de bouw maken wij een sterkte- en stabiliteitsberekening. Zo kunnen wij zijn of het chassis in combinatie met de kraan de gewenste capaciteit oplevert.

Palfinger kipper met kraan voor H4A Infratechniek

Voor H4A Infratechniek hebben we dit mooie stuk gereedschap mogen bouwen. We hebben dit gedaan in samenwerking met Automotions Mercedes-Benz en Groosman Bedrijfswagens. De basis van dit voertuig is de Mercedes-Benz Arocs 3245 LK 8×4. Hier hebben wij een tweezijdige Palfinger Nederland (PN) kipper met Epsilon Z-Kipperkraan op gemonteerd. De PN kipper heeft een inhoud […]


» Bekijk project

PALKEUR keuringen

Carrosserie Elenbaas is als Palfinger dealer ook de juiste partij voor periodieke keuringen. Palkeur-keuringen voeren wij standaard bij oplevering van een product uit. Hiermee werken wij samen met HHC/DRS Inspecties BV; een door de overheid geaccrediteerde instantie.

Op zoek naar een Palfinger dealer? Neem contact met ons op via 0166-612310 of info@elenbaas.nl Hebt u onze gerealiseerde projecten al gezien?

« Nieuwsoverzicht

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen