Carrosserie Elenbaas op de MobiliteitsRAI 2017

Gepubliceerd op 20/09/2017

Komt u ook kennismaken met de efficiënte en unieke producten van Ekeri? Donderdag 19 t/m zaterdag 21 oktober 2017 krijgt u die kans. Carrosserie Elenbaas is dan aanwezig bij de MobiliteitsRAI, de beurs voor de mobiliteitssector, in RAI Amsterdam.

Onze stand is gericht op de laadbakken en opleggers voor zijbelading van EkeriLamberet koel-/vriescarrosserieën en Palfinger kranen. Carrosserie Elenbaas is sinds enkele maanden officieel dealer van Ekeri voor Nederland, graag lichten wij u persoonlijk de mogelijkheden van de producten van deze Finse trailerbouwer toe. Het productgamma van Ekeri bestaat onder andere uit step frame en city opleggers, laadbakken voor vrachtauto’s en middenas en draaischamel aanhangwagens. Alles kan volledig volgens de wensen van u als klant uitgevoerd worden. Denk hierbij aan ADR EX III, geconditioneerd FNA/FRC, schuifdak of beide zijden voorzien van zijdeuren. Tevens bieden wij een groot assortiment aan jong gebruikte Ekeri-opleggers aan.

Sinds 2010 zijn wij ook officieel importeur van Lamberet voor de Nederlandse markt. Wij zijn de enige partij in het land in koel- en vriescarrosseriën en opleggers en Kerstner-bedrijfswagen isolatiekits voor Lambert. Dit voor zowel bestelauto’s als opleggers.

Voor de regio Zuid-West Nederland zijn wij dealer van het volledige productgamma van Palfinger. Palfinger kranen kenmerken zich door hun robuustheid, maar hebben een relatief laag eigen gewicht.

Tijdens de MobiliteitsRAI geven wij u meer informatie over ons nieuwe, innovatieve aanbod en wat Carrosserie Elenbaas hierin voor u kan betekenen. Neem contact met ons op indien u op voorhand een afspraak voor een bezoek aan onze stand wilt maken.

« Nieuwsoverzicht

Zomersluiting Carrosserie Elenbaas

Vanaf maandag 9 juli t/m vrijdag 27 juli (week 28 t/m 30) zijn wij gesloten. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer +31 (0)166 612 310 of +31 (0)6 225 285 71, tevens is onze nooddienst aanwezig.