Lamberet verbreekt eigen omzetrecord

Bekijk alle foto's (1)

Het Franse Lamberet, marktleider in koel- en vriescarrosserieën, heeft in 2017 zijn eigen record verbroken met een omzet van 205 miljoen euro. Om aan de vraag vanuit de markt te kunnen blijven voldoen, zoekt het bedrijf honderd nieuwe medewerkers. Sinds april 2010 is Carrosserie Elenbaas officieel importeur van Lamberet in Nederland. Wij zijn trots dat we een bijdrage hebben geleverd aan het succes van Lamberet!

In 2017 verkocht Lamberet 7300 koel- en vries­carrosserieën, 4400 industriële voertuigen en 2900 bedrijfswagens. Met deze volumes is het Franse bedrijf marktleider in gekoelde carrosserieën in Europa. Nederland staat samen met Duitsland en Portugal op nummer drie wat betreft de invoer van Lamberet producten.

Voor dit jaar verwacht Lamberet een omzetgroei van tien procent, ten opzichte van 2017. Deze prognose is gebaseerd op het commerciële succes van de nieuwste innovaties die vorig jaar op de Solutrans show in Lyon zijn gepresenteerd.

Innovatie

De nieuwste innovatie van Lamberet is de zogenaamde Aerotails. Door deze oplossing worden trucks meer gestroomlijnd. Door de verminderde weerstand kan veel brandstof worden bespaard. De  Aerotails zijn in samenwerking met Renault-Trucks ontworpen.

Oplossingen op maat

Alle Lamberet-producten zijn volledig op maat te leveren. Denk hierbij aan PIEK-uitvoering en opleggers met rollenbanen in de vloer, voorzien van een ATP-FRC-certificaat. Carrosserie Elenbaas levert opleggers in multi-temp uitvoering met keuze uit verschillende dwars-, tussen-, en lengteschotten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Naar overzicht