Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 
 

Lamberet Kerstner isolatiekit en koeling voor optimale transportkoeling

De Kerstner koeling heeft een uitstekende isolatiewaarde. De kit is dan ook ATP-gecertificeerd. De koeloplossingen van Kerstner kunnen zowel op bestelbussen als trucks geïnstalleerd worden. Ze zijn speciaal voor het vervoer van verse en diepvriesproducten ontworpen. U kunt kiezen voor een kit die zowel geschikt is voor koelen als voor vriezen. De kit kan van een HACCP-certificaat worden voorzien.

Ook in de koelgroep heeft u de keus. Desgewenst kunnen wij de koelgroep voorzien van nachtkoeling.

De Kerstner koeling wordt aangedreven door de voertuigmotor. Hierdoor wordt bespaard op energieverbruik en onderhoudskosten.

Montage Kerstner isolatiekit in een Mercedes Benz Sprinter

Voor Vebatrans hebben wij in een MB sprinter een Kerstner isolatiekit gemonteerd. Deze kits kenmerken zich door een uitstekende isolatiewaarde, waardoor deze kits ook ATP-gecertificeerd zijn. Als koelgroep is er een Carrier Xarios 350 gemonteerd. Deze is voorzien van nachtkoeling en gemonteerd in een nis. Dit is gedaan vanuit het oogpunt van stroomlijning en geluid.


» Bekijk project

Afwerking Kerstner koeling

Wij gaan niet alleen voor de beste oplossingen, maar ook voor de mooiste. Als het even kan werken wij de isolatiekit zo netjes mogelijk weg, bijvoorbeeld in de laadbak van een bestelwagen. Vanuit de cabine is deze te bedienen door middel van een slim weggewerkt bedieningspaneel. De machine is op het dak gemonteerd. Door de geringe hoogte en aerodynamische vormgeving ziet dit er niet alleen mooi uit, hierdoor verbruikt het voertuig ook minder brandstof. De bijgeluiden zijn gering.

Koelmotoren in het geconditioneerd transport moeten betrouwbaar en veilig zijn. Bij Carrosserie Elenbaas gaan we voor kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor:

  • Levering en montage van complete koelunits
  • Overbouw, reparatie en onderhoud
  • Jaarlijkse keuringen (installatiecontrole)
  • 24-uurs servicedienst
  • Nieuwe en gebruikte onderdelen
  • Koelunits voor bestelwagens
  • Officieel importeur Lamberet koel-/vriescarrosserieën voor Nederland

Lamberet Isolatiekit in Mercedes Vito

Aan B&B Seafood uit Tholen hebben wij een Lamberet isolatiekit met een Kerstner koelmachine geleverd. De Mercedes Vito is voorzien van een Lamberet/Kerstner isolatiekit. Tevens beschikt de Vito over een ATP/FNAX certificaat voor grensoverschrijdend vervoer van bederfelijke goederen. Met een zwaardere koelmachine kan deze kit ook worden voorzien van een FRCX-certificaat. Dit houdt in dat [&hell


» Bekijk project
« Nieuwsoverzicht

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen