Haakarmsystemen bij Carrosserie Elenbaas in Poortvliet

Gepubliceerd op 21/06/2017

Haakarmsystemen werken op basis van hydroliek en pneumatiek. De systemen zijn vanuit de cabine van een vrachtwagen te bedienen. Voor elke klant ontwerpen wij de beste oplossing. De keuze voor een bepaalt haakarmsysteem hangt dan ook af van de specifieke eisen en wensen.

Haakarmsystemen bieden de juiste oplossing om een container snel en gemakkelijk op te trekken, af te zetten of te kippen. Wij maken gebruik van de systemen van Palfinger.

Knikgewricht in knikarm
Het knikgewricht in de arm verbetert de beweging van de kraan aanzienlijk.

Epsilon autolaadkraan met tweezijdige PN kipper

Voor Zandee Cultuurtechnische werken, Transport en Gladheidsbestrijding uit Kloetinge hebben wij deze Scania CB 6×6 CP16 mogen bouwen. De Scania is door ons voorzien van een tweezijdige PN kipper en een Epsilon Q 170Z84 TI Z-kraan. De robuuste Palfinger kipper met een inhoud van 12 m3 is voorzien van een hydraulisch bedienbaar zijbord, hydraulisch bediende […]

» Bekijk project

Onderhoudsvrij uitbreidingssysteem
De bewegende delen zijn gemaakt van KTL-coating (Kathodische Tauch Lackierung). Deze beschermingslaag zorgt, samen met de juiste voorbehandeling, voor dé optimale corrosiewering.

High speed extension
De high speed extension verhoogt de snelheid van de arm. Hierdoor kunt u sneller en efficiënter werken.

HPSC
De verschillende stabilizers van het High Performance Stability Control System maken het mogelijk optimaal gebruik te maken van de liftcapaciteit. Ook maakt het systeem werken in nauwe, beperkte ruimtes mogelijk.

Paltronic 50
De Paltronic 50 is het elektrische besturingssysteem van de kraan. Druksensoren op de cilinder zenden informatie over de belasting van de kraan naar de Paltronic. Positiesensoren zenden informatie over de positie van het armsysteem, het zwenkwerk en de afstempeling naar de Paltronic.

Control console – alle info in één oogopslag
Alle belangrijke info over de kraan kunt u inzien in de mail control console. Een digitale indicator geeft de opererende uren aan. Ergonomische hefbomen en optionele verlichting zorgen voor uw veiligheid en comfort.

Elenbaas openlaadbak met Palfinger autolaadkraan

Aan Bouwbedrijf van der Linde in Goes hebben wij een Palfinger autolaadkraan (PK 41002 EH) in combinatie met Elenbaas kisten en openlaadbak geleverd. Openlaadbak Het Scania P-serie chassis is voorzien van een door Carrosserie Elenbaas ontwikkeld ponton. Deze heeft als groot voordeel dat er zeer laag opgebouwd kan worden en dat het gewicht lager is […]

» Bekijk project

Over Elenbaas

Wij zijn dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud van Crane Autolaadkranen, Epsilon hout- en schrootkranen, Palift haakarmsystemen & portaalarmsystemen, Crayler meeneemheftrucks en toebehoren.

« Nieuwsoverzicht

Zomersluiting Carrosserie Elenbaas

Vanaf maandag 9 juli t/m vrijdag 27 juli (week 28 t/m 30) zijn wij gesloten. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer +31 (0)166 612 310 of +31 (0)6 225 285 71, tevens is onze nooddienst aanwezig.