Glasresteel voor het vervoer van glasplaten

Bekijk alle foto's (2)

Een glasresteel, ook bekend als glasrasteel of glasrek, is een volledig gelaste constructie voor het vervoer van glasplaten. Een glasresteel van Carrosserie Elenbaas heeft een zeer hoog laadvermogen. Dit vermogen wordt bereikt door de constructie, deze wordt namelijk volledig gelast.

Toch heeft de constructie een beperkt gewicht. Dit komt door het gebruik van speciale profielen van aluminium. Dit scheelt brandstof- en onderhoudskosten van uw voertuig. Een glasresteel is zowel toe te passen op een chassis cabine, bestelwagen en -bus als een vrachtwagen. Bijna ieder model is van een resteel te voorzien. De aluminium constructie is zonder verdere behandeling corrosiebestendig. Het frame wordt voorzien van verstelbare toppen. Zo kunt u de hoogte makkelijk aanpassen waardoor extra laadhoogte ontstaat.

Het resteel is voorzien van een snel-wissel-module. Dit betekent dat het resteel eenvoudig gedemonteerd kan worden bij onderhoud, wasbeurten en bandenwissel. Het glasresteel kunnen wij meespuiten in de kleuren van uw huisstijl.

Aluminium imperiaal

Aangezien de ruimte in uw bestelwagen en -bus beperkt is, kan het zijn dat u deze wilt uitbreiden. Een aluminium imperiaal of aluminium dakdrager is in dat geval eenvoudig aan te brengen op de auto.

Uitbreiding glasresteel

Wij kunnen de glasresteel voorzien van een laddersysteem. Wij maken gebruik van de laddersystemen van Rhino Products. Deze systemen staan bekend om de mogelijkheid snel af te laden en op te bergen.

One-stop-shop

Als transporteur weet u dat ieder type lading om specifieke oplossingen vraagt. Als maatwerkspecialist in het bouwen van carrosserieën springen wij daar graag op in. Mede door onze ervaring en specialisaties in carrosseriebouw onder eigen naam, het leveren/monteren van Palfinger kranen, het leveren van Lamberet koel-/vriescarrosserieën en leveren en installeren van laadbakken en opleggers voor zijbelading van het Finse merk Ekeri staan wij inmiddels bekend als de nummer 1 in body building.

Naar overzicht